Στρατηγέ , που είναι το ¨πρώτα θα τους κάψουμε και μετά θα τους ρωτήσουμε ποιοι είναι ¨

Πρ. Υπουργέ που είναι – από αυτούς που άφησες πίσω σου -το , «εάν ανεβούν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε»

Δεν πας σε καμιά μορφή διαλόγου ή διαπραγμάτευσης όταν έχεις σε παγκόσμια θέα το διεθνές δίκαιο μαζί σου και τον εχθρό να σουλατσάρει με θράσος , μπαινοβγαίνοντας στην αυλή σου . Προσβάλεις όχι μόνο τις ΕΔ , αλλά ένα ολόκληρο ιστορικό Έθνος.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΠΟΤΕ δεν θα αφεθούν να πράξουν το καθήκον τους … ξέρετε τους λόγους . Στο μόνο που θα αρκούνται είναι να αντιπαρατίθενται ετοιμοπόλεμες …. ¨δείχνοντας τα δόντια τους ¨

Από την άλλη ,μια παρατεταμένη επιφυλακή των ΕΔ και όχι μόνο , είναι πολύ πιο δαπανηρή από μιας περιορισμένης κλίμακας εμπόλεμη αναμέτρηση .

Εάν κρατήσει η παρούσα ΕΝΤΑΣΗ ένα ακόμα χρόνο , η Ελληνική Οικονομία θα καταρρεύσει ανεπιστρεπτί και … δεν θα φταίει – φτάνει ο κορονοϊός

Είναι αποδεκτόν ότι ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που ωθούν τα πράγματα στα άκρα με την Τουρκία ( είτε προτείνοντας διάλογο , είτε αδιαφορώντας , είτε ενθαρρύνοντας κτλ ) ΔΕΝ θέλει έναν Ελληνοτουρκικό Πόλεμο .

Θα ήταν γι αυτούς γεωπολιτικά ολέθριο . ΑΥΤΟ είναι και το ασυναγώνιστο διπλωματικό μας χαρτί.

Η ίδια η Τουρκία το μόνο που θέλει κατά βάθος , είναι να μπει στην ΕΕ και στρατιωτικά , να κερδίσει χρόνο μέχρι – προς τα τέλη του 2020 , αρχές 2021 –να παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό το αεροπλανοφόρο «Ανατολού»

‘Ο, λα τ ανωτέρω δείχνουν όχι μόνο ότι η διπλωματία μας απέτυχε τελικά παταγωδώς και δεν το παραδέχεται για να μη χάσει τις καρέκλες της , αλλά την ΑΜΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να επιτεθούμε στην Τουρκία ΠΡΩΤΟΙ

Εν κατακλείδι

– Απορρίπτεται ως πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ προδοσίας οποιαδήποτε αποδοχή υπόδειξης ή παραίνεσης – από φίλους και ¨γνωστούς¨- για διάλογο με τον ΕΧΘΡΟ μας . Ούτε τώρα , ούτε ΠΟΤΕ πλέον !

– Η Έναρξη Πολέμου με την Τουρκία είναι η μόνη λύση . Το χρωστάμε στους Κύπριους αδελφούς μας που σφαγιάστηκαν , στα όσια και ιερά μας που προσβλήθηκαν και προσβάλλονται , στα κόκκαλα των προγόνων μας , στις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού ,στο μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας , στην αξιοπρέπειά μας ως άτομα και ως λαός .

Προσοχή !! Συμφωνήθηκε τάχα , απομάκρυνση του Τουρκικού γεωτρύπανου από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα ως ένδειξη καλών προθέσεων της Τουρκίας , ώστε , να συρθούμε σε τραπέζι διαλόγου και να μοιράσουμε …. τα δικά μας

Υγ. Που είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ να αγοράσουν ένα γεωτρύπανο ΤΩΡΑ ;

Αθήνα 16 Αυγούστου 2020 Κατόπιν εντολής , ο υποδιοικητής της Ο.Υ.Α

Για την …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

loading...