Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 σφραγίζεται και ενταφιάζεται στη Βουλή των Ελλήνων η Ελλάδα του 21ου αιώνα. Το κόμμα της Δεξιάς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας παραδίδει στην Αίγυπτο κοιτάσματα από 1 έως 3 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου και προδικάζει το αποτέλεσμα του Δικαστηρίου της Χάγης για Μεσόγειο και Αιγαίο. Σε συνέχεια του κόμματος της Αριστεράς που παρέδωσε τη Μακεδονία σε αλλοεθνείς με διακομματικούς ψήφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδίδει την Ελλάδα στους Γερμανούς και ομοεθνείς τους Τούρκους για τρίτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας.


100 χρόνια πίσω στις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 1920 ο Κρητικός Ελευθέριος Βενιζέλος των πέντε θαλασσών και των τριών ηπείρων, της Συνθήκης των Σεβρών για την οποία ανησυχεί ο Τούρκος Σουλτάνος Ερντογάν, δεν κατάφερνε να εκλεγεί ούτε Βουλευτής και η Ελλάδα προσχωρούσε στο γερμανικό στρατόπεδο που επανέφερε τον γερμανόφιλο Βασιλιά Κωνσταντίνο Α’, αντιπαθή σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία. Τον Αρχιστράτηγο της καταστροφής του Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου του 1897 που υποθήκευσε την Ελλάδα μέχρι το 1970. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια η Ελλάδα της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης υπό τη Βασιλεία του θα βαφόταν κόκκινη στο αίμα και τουρκική στη σημαία της.


Το πρωί της 27ης Απριλίου 1941 οι Ναζιστές Γερμανοί ύψωναν τη σημαία τους στην Ακρόπολη για να ακολουθήσει η λιμοκτονία και η Κατοχή 1941-44. Λίγες ημέρες πριν, την 18η Απριλίου 1941, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κορυζής έπεφτε νεκρός στην οικία του μετά τη συνάντησή του με τον Βασιλιά Γεώργιο Β’. Κληθείς από τον Βασιλιά τη 20ή Απριλίου 1940 ο Θεόδωρος Πάγκαλος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αρνούμενος δήλωνε: “Ο Ελληνικός Στρατός είναι ένα πτώμα. Δε χρειάζεται τώρα ηγέτη, αλλά έναν ιερέα”. Την ημέρα εισόδου των Γερμανών στην Αθήνα η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα αναχωρεί από αυτόν τον κόσμο. Τα γερμανικά δάνεια και οι μεταπολεμικές αποζημιώσεις στοίχειωσαν στα συρτάρια των Πρωθυπουργών της Ελλάδας κατ’απαίτηση των Γερμανών απογόνων των Ναζιστών.


Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 η Ελλάδα διά των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποποιείται τον πλούτο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Βουτηγμένη μέσα σε χρέος 300 δισ. ευρώ, και στη διαφθορά μεταπολιτευτικά ελεγχόμενη από τη “Χούντα του Ιωαννίδη” μέχρι τη “Χούντα της Ιωαννίδη” από έναν ανθελληνικό τουρκολάγνο παρακράτος ντυμένο με ράσα και υποθηκευμένη στο ΤΑΙΠΕΔ για 100 χρόνια σβήνει και την τελευταία ελπίδα ανάστασής της. Την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 θα κλείσει ο κύκλος ζωής αυτού του κόμματος με την τυπική αναμονή της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της.


Ο Γερμανός ΥΠΕΞ καταφθάνει την παραμονή της ψηφοφορίας για να επιβλέψει την ομαλή τρίτη παράδοση της αποικίας της Ελλάδας στη Γερμανία με τη συγκατάθεση Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και της αφεντικίνας τους. Για μία νέα ανανεωμένη Συνθήκη της Λωζάνης της ηττημένης Ελλάδας του 1923. Για το σφράγισμα του τάφου της Μεγάλης Ιδέας. Ο αγωγός East-Med θα βρει με τη βούλα της Νέας Δημοκρατίας την Ελλάδα στο μοντέλο Καζακστάν με λιγότερους και ελεγχόμενους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, ανύπαρκτη οικονομία και μία ελίτ κυρίαρχη βουτηγμένη στα πλούτη της Ελβετίας. Οι μάγκες της Ελλάδας κυρίαρχοι σε έναν λαό εξαθλιωμένο και φιμωμένο.

Η Γερμανία βασισμένη στο αιώνιο δόγμα των 5Βς από Βερολίνο μέχρι Βαγδάτη καταλαμβάνει την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη που πανηγυρίζει για τον τερματικό σταθμό των LNGs στην Αλεξανδρούπολη που θα διασυνδέει τη μεγάλη Βουλγαρία με πάσης φύσης διακινητές εμπορευμάτων διαπερνώντας την πάλαι ποτέ μία Θράκη υπό το βλέμμα και τη μάσκα του πρεσβευτή της διεθνούς μαφίας διάλυσης της Ελλάδας.


Είναι στη μοίρα αυτού του λαού χιλιάδες χρόνια να φοβίζει τους κατακτητές του, να τους προκαλεί τρόμο και να ερίζουν για τα ιμάτια του μήπως και ντυθεί και τραφεί και δημιουργήσει τη Μεγάλη Ελλάδα και πάλι. Μήπως και η σοφία των Ελλήνων διαλύσει το όνειρο της άσπρης σκόνης της υποταγής, της μάσκας των πολιτισμένων της Ευρώπης, του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που ντύνει τόσο όμορφα τις τελευταίες δεκαετίες Έλληνες πολιτικούς, κρατικούς αξιωματούχους, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και ζητιάνους ως πατριώτες. Που μετατρέπει σε “παπαγαλάκια” όλες τις μορφές εξουσίας, υπηρέτες του σκότους, τους οποίους και καταβροχθίζει στο τέλος γιατί το είδαν και έγιναν όργανά του.

Το κείμενο αφιερώνεται στους Βουλευτές που εξελέγησαν για να αλλάξουν την Ελλάδα και την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 την παραδίδουν στους Γερμανούς για τρίτη φορά και Τούρκους μετέπειτα για να διατηρήσουν τα οφίτσια τους. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την προθυμία του να μικρύνουν την Ελλάδα ακόμη περισσότερο. Άξιοι του μισθού τους όπως και εκείνοι της προδομένης Μακεδονίας μας. Η επόμενη μέρα θα τους βρει στιγματισμένους την ώρα της Νέμεσις όποτε και αν έρθει αυτή.

Ας ευχηθούμε να βρεθεί τουλάχιστον έστω και ένας πραγματικός Έλληνας ιερέας και να μην αποτεφρωθούμε συνοπτικά.

“Σιωπή”.

loading...