ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΄΄ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ΄΄ ΚΑΙΡΙΔΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ

  Ξεκινώντας με τον πρώτο  ο οποίος δήλωσε  με περίσσιο στόμφο  κατά το παρελθόν ότι όλοι μας είμαστε  παιδιά των ΄΄ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ΄΄  .Είναι οπαδός του  ΄΄ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ΄΄  (παθητικού) και όσο  και να θελει, που δεν θέλει να το κρυψει, φαινεται ξεκάθαρα. Η ακαδημαϊκή του θέση ,δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να διαβαίνει τον Ρουβικώνα σε θέματα άκρως ΕΘΝΙΚΑ, προσβάλλοντας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό. Είναι γνωστό τοις πασει ότι μέρος του  ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ προσωπικού μέσω αναλόγων κινήσεων εξαγοράζει την ανέλιξη του και την προώθηση του σε θέσεις εξουσίας. Η εξουσία σε όλες τις περιπτώσεις όμως δουλεύει για το ίδιο αφεντικό ανεξάρτητα ποιο κόμμα είναι στην εξουσια. Το διαπιστώσαμε άλλωστε  τα τελευταία χρόνια.
Για τον άλλο ανεκδιήγητο ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΄΄δασκαλο΄΄, ο θεός να τον κάνει, τώρα τον Ηρακλειδη. Ουτε πολύ ούτε λίγο στο παρελθόν μίλησε για ευθύνη των ΕΛΛΗΝΩΝ  που ξεσηκώθηκαν απέναντι στην Οθωμανική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και συντέλεσαν στην διάλυση της. Τώρα μας λέει ότι η Τουρκία δεν είναι επιθετική. Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ εισέβαλε η ΤΟΥΡΚΙΑ στην Συρία!!! Δεν εισέβαλε η ΤΟΥΡΚΙΑ στο Ιράκ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ κατέχει η ΤΟΥΡΚΙΑ για σαράντα έξι χρόνια  το 36% της ΚΥΠΡΟΥ!!!!!Είμαστε καλά????????Γιατί φτιάχνει βάσεις στην ΛΙΒΥΗ ,στη ΑΛΒΑΝΙΑ με σκοπό να περικυκλώσει την ΕΛΛΑΔΑ. Η μήπως κάνω λάθος?????ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ και μεγάλος ψεύτης λέγοντας ότι ‘’ πάντοτε η Ελλάδα της έβαζε πόρτα, να μη μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση’’. Πότε η ΕΛΛΑΔΑ έβαλε πόρτα στη ΤΟΥΡΚΙΑ, όταν δεν τόλμησε να βάλει πόρτα στους ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,τους ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ οι οποίοι μας απειλούν κιόλας.
ΜΑ ΚΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι  ΕΛΛΗΝΕΣ φορολογούμενοι για να δώσουν στα παιδιά τους  Ανωτάτη Παιδεία???
ΘΑ ζητήσει κανείς από αυτή την ‘’ΔΕΞΙΑ ‘’κυβέρνηση η όποια εξαπάτησε τους εύπιστους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να τους δώσει απαντήσεις?????????
Υ.Γ
Πριν λίγο  είδα την ανασκευή του ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ασφάλειας  ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στην πρωινή του δήλωση..
Αυτόν τον κύριο είχαμε  ως ΝΑΥΑΡΧΟ για να σώσει την δύσμοιρη ΕΛΛΑΔΑ από τον εχθρό ΤΟΥΡΚΟ??
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στην κορυφή της στρατιωτικής ηγεσίας που να φέρει έστω ΜΕΖΕΑ, η τους τα αφαιρούν κατά την διάρκεια  ανέλιξης??

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

loading...