Θριαμβολογούν οι Τούρκοι για τον Καιρίδη της ΝΔ….ΔΙΩΞΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΕΙ

Οι Τούρκοι φαίνεται πως βρήκαν πάτημα με τις προσβλητικές δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί ο Καιρίδης της ΝΔ παλιότερα και η αλήθεια είναι η Τουρκία δεν θέλει και πολύ για να προκαλέσει

Συγκεκριμένα  στο βίντεο  είναι του 2019 με τον  Καιρίδη της ΝΔ να προχωρεί σε προσβλητικές αναφορές για το έθνος της Ελλάδας :

«Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά! Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων «ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του»… Είμαστε παιδιά των Οθωμανών»

Ωστόσο η δήλωση αυτή έγινε πριν την υποψηφιότητα του στην ΝΔ ως Ευρωβουλευτής και μόνο ότι η  ΝΔ  ήξερε ποιον άνθρωπο θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της  αντιλαμβανόμαστε για ποια ΝΔ μιλάμε.

Η ΝΔ παλιά αναφερόταν στην Μακεδονία μόνο και μόνο για να αποκτήσει ψήφους.Πατούσε πάνω στον πόνο ενός έθνους μόνο και μόνο για να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Ο κ.Καιρίδης μέχρι και σήμερα που είναι βουλευτής της ΝΔ δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση έστω να αντιστρέψει τα όσα είπε μετά τον σάλο.

Οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά πως μια κυβέρνηση που έχει βουλευτή που αναφέρει τέτοια πράγματα, τους ευνοεί  τους δίνουν πάτημα να χτυπήσουν .

Μην ξεχνάμε όλα όσα συνέβησαν πριν από μέρες με το Ocus Reis με τους Τούρκους να προκαλούν και η κυβέρνηση να προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Οι Τούρκοι ξέρουν πολύ καλά γιατί χτυπούν καθώς η κυβέρνηση τους αφήνει χώρο να σουλατσάρουν ανενόχλητοι και όπως έκαναν με την Αγία Σοφία να κάνουν με τα κοιτάσματα.

Διεθνώς ρεζίλι η  Ελλάδα μέσω της ΝΔ, με τους Τούρκους να κάνουν πάρτι με τις δηλώσεις Καιρίδη

Δείτε το βίντεο:

loading...