ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ – Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στο Ναύπλιο: Του έκλεισαν το μαγαζί και του φόρτωσαν πρόστιμο λόγω κορωνοιού!

Ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του «λουκέτου» αλλά και του εξοντωτικού πρόστιμου που του επέβαλαν.

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» βλέπουν αριθμούς και αποφασίζουν, πολλοί είναι οι πολίτες που οδηγούνται στη φτώχεια εξαιτίας των μέτρων.

Η αστυνομία διαπίστωσε πως σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο υπήρχαν παραπάνω άτομα από το επιτρεπτό όριο, αποτέλεσμα; Να του επιβάλει εξοντωτικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, αλλά και να του κλείσει το μαγαζί.

Ο επιχειρηματίας πάνω στην απόγνωση στην οποία τον οδήγησαν οι βαριές ποινές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

loading...