ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Ευνοεί την Τουρκία ο ενεργειακός κόμβος Αλεξανδρούπολης .Τη σώζει κυριολεκτικά. Δείτε πως.

Η λειτουργία του προγραμματίζεται για τις αρχές του 2023 και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον γεωστρατηγικό ρόλο της περιοχής , μετά και τη λειτουργία του αγωγού Tap και , ως συνέχειά του.

Ποιος όμως είναι ο αγωγός TAP ; Ας θυμηθούμε !

Ο αγωγός TAP µεταφέρει φυσικό αέριο από το γιγαντιαίο κοίτασµα Shah Deniz II του Αζερµπαϊτζάν ( το αδελφό Κράτος της Τουρκίας ) προς την Ευρώπη. Με συνολικό µήκος 878 χλµ., ο αγωγός συνδέεται µε τον αγωγό Trans Anatolian Pipeline (TANAP) στους Κήπους, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, και διασχίζει την Ελλάδα, την Αλβανία και την Αδριατική Θάλασσα προτού εξέλθει στην ξηρά στη νότια Ιταλία.( δείτε χάρτη )

Ο ΤΑΡ δηλαδή μεταφέρει το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν μέσω της Τουρκίας και εν συνεχεία μέσω της Ελλάδας.

Να θυμηθούμε κάτι.

Πριν μερικούς μήνες , Αζέροι και Τούρκοι εγκαινιάζουν τη σύνδεση ΤΑNAP-TAP στα ελληνοτουρκικά σύνορα . Παρόν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdoğan) καθώς και ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ (İlham Aliyev)

Τι δεν καταλάβετε έως τώρα ;

Σχετικά πρόσφατα , η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ευρωβουλευτής, Δρ. Ελένη Θεοχάρους κατήγγειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκβιαστική και απειλητική συμπεριφορά της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, εναντίον της Αρμενίας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Political Centre For Foreign Affairs,

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε , επίσης πρόσφατα , ότι δεν θα διστάσει πλέον να πάρει θέση εναντίον οποιασδήποτε επίθεσης στο Αζερμπαϊτζάν και ότι η Αρμενία «δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα» στη σύγκρουση. Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν ως γνωστόν βρίσκονται εδώ και δεκαετίες σε εμπόλεμη κατάσταση εξαιτίας της διέλευσης των αγωγών .

Εν κατακλείδι.

Η πίεση που ασκεί η Τουρκία στην Ελλάδα αρχίζει και της αποδίδει οφέλη ¨κάτω από το τραπέζι¨

Εάν ο εχθρός του εχθρού μου θεωρείται φίλος μου , τότε η Αρμενία ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ υποστηριχθεί ΑΜΕΣΑ για να συνταχθεί με το μπλόκ εναντίον της Τουρκίας . Εάν η Τουρκία ¨κερδίσει¨ περισσότερα από αυτήν τη σύνδεση , θα ¨βγάλει¨ στο Αιγαίο και στην Αν Μεσόγειο και 3ο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ και τότε… καληνύχτα Ελλάδα.

Η παράλειψη αυτή από μεριά μας θα οδηγήσει σε βλάβη στα Εθνικά μας ζωτικά συμφέροντα , δια παραλείψεων

Μη χάνετε την ευκαιρία να επιτεθείτε γεωπολιτικά στην Τουρκία.

Ο Ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει τα παρασκήνια.

Συνεχίζεται !!

Αθήνα 26 Αυγούστου 2020 , έκτακτη παρέμβαση του Τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής , δομή της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...