Ας αλλάξουμε ολοι μυαλά. Ας μετανοήσουμε. Ας ξαναγυρίσουμε στις πατροπαράδοτες, Ορθόδοξες χριστιανικές αξιές μας. ΕΛΛΑΣ μόνο!

Προπαγάνδα και παραμύθια της Χαλιμάς. Οι Ἐλληνες και μόνον οι Έλληνες υπεράσπιζαν τα σύνορα της Ευρώπης, κανείς άλλος. Μαραθώνες και Σαλαμίνες κράτησαν τους Πέρσες. Το Βυζάντιο κράτησε τους Αβάρους, τους Μογγόλους, τους Άραβες, τους Πέρσες και τους Οθωμανούς. Οι Φράγκοι άλωσαν την Πόλη το 1204, την λεηλάτησαν, και την κράτησαν 60 χρόνια. Οι Ρώσοι μας χτύπησαν και τους δώσαμε την Ορθοδοξία δώρο. Οι Βούλγαροι το ίδιο. Εμείς υποφέραμε σκλαβιά 400 χρόνια. Οχι οι δυτικο-Ευρωπαίοι, που τουναντίον βοήθησαν ώστε να πέσει το Βυζαντιο σε τουρκικά χέρια εως ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Αν ειναι δυνατόν οι βάρβαροι με 5, 10 αυστρiακούς συνοριοφύλακες και με την Φρόντεξ να φυλάνε την Ελλάδα! Ντροπή μας μόνο και να το σκεφτόμαστε αυτὀ εμείς οι Ελληνες. Εχουν βάλει μεσα στα Ελληνικά χωματα χιλιαδες τζιχαντιστές και περιμένουν την ωρα να μας χτυπήσουν ΚΑΙ εκ των ένδον. Την Ελλάδα την παρέδωσαν σε ξένα χέρια οι προδότες πολιτικοί ( και εμείς που τους ψηφίζουμε, εμείς φταίμε πιο πολύ), οι οποίοι κύριοι πολιτικοί κανουν κουμάντο τα τελευταία 50 χρόνια. Ὀσο οι προδότες κάνουν κουμάντο, δεν υπάρχει τίποτε καλό στο μέλλον μας παρά μόνο η τελική προδοσία για να μας αφανίσουν σαν Έθνος. Και όσο εμεις οι Έλληνες δεν βλέπουμε την κατάντια μας σαν λαός και δέν αλλάζουμε πορεία, ούτε μετανοούμε, ας μην περιμενουμε να δούμε άσπρη μέρα σαν λαός. Ματαίως, προσπάθησαν να μας αφανίσουν πολλές φορές στο παρελθόν. Ποτέ δεν χαθήκαμε γιατί πάντα υπήρχε η μαγιά που ζύμωνε όλο το ψωμι. Υπαρχει και σήμερα αυτή η μαγιά. Θα δοκιμάσουν καί στις μερες μας να μας αφανίσουν, εκει το πάνε. Και οταν νομίσουν οτι μας τελείωσαν, θα αναγεννηθούμε και θα ξαναγίνουμε ο οδηγός της ανθρωπότητας. Ολοι τους θα παρέλθουν, Αμερικάνοι, Ρώσοι, Εβραίοι , Κινέζοι και τούρκοι.
Εμείς οι Έλληνες θα αναλάβουμε ΚΑΙ πάλι τα ηνία της οικουμένης όπως πριν.
Ας αλλάξουμε ολοι μυαλά. Ας μετανοήσουμε. Ας ξαναγυρίσουμε στις πατροπαράδοτες, Ορθόδοξες χριστιανικές αξιές μας. ΕΛΛΑΣ μόνο!

loading...