Δεν μπορειτε να πεισετε τον Ελληνικο Λαο ουτε οτι παμε σε συγκρουση,ισως πολεμο με την Τουρκια,πως θα τον πεισετε να φορεσει σερβιετα στο προσωπο??
Μονο με το 150αρι και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,δηλαδη εκφοβιζοντας τον,θα καταφερετε κατι!!
Δεν σας πιστευουμε αλλο!
Κανεις δεν σας πιστευει,ουτε εσας ουτε τα ΜΜΕ σας!! Ουτε οι ιδιοι πιστευετε τον εαυτο σας!
Θυμαμε παλαιοτερα,γιατι κι αλλες φορες ηρθαμε με την Τουρκια στα προθυρα συγκρουσης,μονο με το ακουσμα της λεξης πολεμος,ετρεχε ο κοσμος,αδειαζε τα ραφεια των Σουπερ Μαρκετ,βγαζαν αδειες για δικανα…!
Και η δικη μου οικογενεια μια φορα θυμαμε οτι τρεχαμε σε Μυλους των Σερρων να προμυθευτουμε 4 τσουβαλια 50 κιλα αλευρι και φυσικα τα 3 τσουβαλια μαμουνιασαν και τα πεταξαμε!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ!
Και αν καποια στιγμη πειτε την αληθεια,παλι δεν θα σας πιστεψουμε,σαν τον ψευτη βοσκο!
Θα χτυπανε πολεμικες σειρηνες και ο κοσμος θα παιρνει τηλεφωνο το 100 για παραπονα οτι χτυπανε σειρηνες σε ωρα κοινης ησυχειας!
Δεν κουνιεται ο Ελληνας απ την παραλια και απ τις δουλειες του,οχι  ΟΡΟΥΚ ΡΕΙΣ να ερθει,αλλα την Τουρκικη σημαια στην Ακροπολη να δει,θα σκεφτει οτι γυριζουν ταινια!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!
Για να σας πιστεψει,ριξτε του κανα προστιμο για απιστια  και παντε τον στον Εισαγγελεα!
Αυτο που φοβαμε ειναι το Ισραηλ,θελωντας να αποτρεψει τυχον ποδι Ρωσικο στο Λιβανο και ισως βασεις,να ριξει βεγγαλικα για αποπροσανατολισμο των Ρωσων!
Πχ με βυθιση ενος τουρκικο πλοιου,που να φαινεται οτι το βυθισε η Ελλαδα και θα μας μπλεξει σε μια ιστορια,που θα κινητοποιησει την Ρωσια,ξεχνωντας,οπως θελουν να πιστευουν,το Λιβανο! Η’ ακομα και ενα χτυπημα στο ΙΡΑΝ,ωστε να “τραβηξει” Αμερικανικα πλοια στο Κολπο!

Γ.Ν

loading...