Ακούμε συχνά πυκνά για τους Ελληνες μετανάστες,που είναι 2 φορες Ελληνες,που είναι πατριώτες…!

Και αναρωτιεμαι,εγω που εμεινα στην Πατριδα μου και πληρωνω τους φορους μου εδω,εχω τα χρηματα μου σε Ελληνικες τραπεζες,ψωνιζω προιοντα Ελληνων παραγωγων,τρεχω εθελοντικα και μαγειρευω σε σισσιτεια,τρεχω εθελοντικα και βοηθαω σε πλυμηρες,πυρκαγιες….τι ειμαι εγω? Μια φορα Ελληνας ειμαι?
Και αυτοι ολοι που την κοπανησαν απ το 2008 και μετα,ειναι 2 φορες Ελληνες?
Αυτοι που τους σπουδασε η Πατριδα δωρεαν και τωρα προσφερουν τις γνωσεις και τα μπρατσα τους,σε ξενες χωρες,πολλες απ αυτες εχθρικες της Πατριδας τους,ειναι 2 φορες Ελληνες?
Αυτοι που πληρωνουν φορους και εχουν τα χρηματα τους σε ξενες χωρες,ειναι 2 φορες Ελληνες?
Αυτοι που ερχοντε στην Πατριδα 15 μερες το καλοκαιρι και κατηγορουν την Ελλαδα για την υγεια,την παιδεια της,τους δρομους της…,ειναι 2 φορες Ελληνες?
Ας μεναν εδω  να αγωνιστουν μαζι μας,να τα βελτιωσουμε!
Λιγα Ελληνοπαιδα γιατροι,δασκαλοι,μηχανικοι…δουλευουν πακεταδες,σερβιτοροι…μεχρι να τους ανοιξει μια θεση,με το 30% του μισθου που παιρνουν αυτοι οι,δυο φορες Ελληνες στο εξωτερικο?
Μειναμε εδω ομως, οι μια φορα Ελληνες και γηροκομουμε τους γονεις μας,αναπηρα αδελφια,ζουμε στην ανεχεια και αυτοι οι δυο φορες Ελληνες φυγαν και αφησαν πισω γερους και αρρωστους….μονο αυτοι να βρουν την γη της επαγγελιας!!
Και το 1950 1960 φευγαν ο κοσμος για μια καλυτερη δουλεια,αλλα τα λεφτα τα στελναν στη πατριδα,φτιαχναν το σπιτι στην πατριδα με σκοπο να ξαναγυρισουν!
Καποιοι αλλοι φυσικα, μειναν ΜΟΝΙΜΑ εξω,τιμιο κι αυτο!
Ετσι και τωρα που θα ερθει η αναλαμπη της Ορθοδοξιας και η ανθιση του Ελληνισμου,ολοι αυτοι που μετα το 2008 παρατησαν την Πατριδα τους και αυτοι που βγαλαν τα λεφτα τους εξω,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Βρε και ο αδελφος μου να ειναι,ΔΕΝ πρεπει να χει καμια μετοχη στην νεα κατασταση που ερχεται στην Πατριδα!
Θα μεινουν εκει που απ το 2008 πληρωνουν τους φορους τους και για να ερχοντε στην Ελλαδα 1 μηνα το χρονο συνολικα,θα εξωφλησουν τα εξοδα που εκανε η Πατριδα για να τους σπουδασει ΔΩΡΕΑΝ! 
Και για να επιστρεψουν μονιμα,θα πληρωσουν ολους τους φορους που τους αντιστοιχουν απ την χρονια που φυγαν εξω εως τωρα,προσαυξημενος 50%!
Δεν θα εχουν δικαιωμα ουτε εκλεγειν ουτε εκλεγεσθε!
Κι αν διαφωνουν,να μεινουν εκει που ειναι ισοβια!!
Η Νεα Ελλαδα που θα χτιστει θα ειναι μονο για τους,μια φορα Ελληνες!
Οι δυο φορα Ελληνες,ας μεινουν στις χωρες που επελεξαν να στηριξουν με τις γνωσεις και τα μπρατσα τους!!
Εδω οι Ελληνες ειναι διπλα στο απροβλεπτο ΟΡΟΥΚ ΡΕΙΣ και οχι κατω απ το μπικ μπεν και αγαλμα της Ελευθεριας!

Γ.Ν

loading...