Απόπειρα δολοφονίας δημοσιογράφου Στέφανου Χίου . Εξιχνιάστε την ή αναλαμβάνουμε . Έχετε 20 ημέρες

Μας ενοχλεί η εκκωφαντική σιωπή δημοσιογράφων και δημοσιολόγων για την εν λόγω απόπειρα δολοφονίας .

Μας ενοχλεί η ¨ σιωπή ¨ της Δημοκρατίας … απο κάποιους !

Το να στήνεις μια αλληλουχία συμπτώσεων μόνο και μόνο  για να δείξεις ηθικούς αυτουργούς σχεδιασμένης δολοφονία ( ή απόπειρας ) , ομάδα ατόμων που θα μπορούσαν ( έτσι ) να έχουν κίνητρο αλλά που ¨μπαίνουν με τον τρόπο αυτό  στην εξίσωση ¨ ώστε , άλλοι που την δρομολογούσαν ( τη δολοφονία ) να διατηρηθούν ¨εκτός κάδρου ¨, ΣΥΝΙΣΤΑ τακτική μαφίας

Το να σπεύδεις να εκμεταλλευτείς ¨ δημοσιογραφική  συγκυρία ¨ για να εκτελέσεις δολοφονικό σχέδιο ώστε να πετύχεις διπλό  + 1 στόχο  ( στρέφεις αλλού τις υποψίες , προκαλείς βλάβη στον αντίπαλο και αποφεύγεις την κατηγορία ) συνιστά εξαιρετικά επικίνδυνη για την έννομη τάξη ¨δράση εγκληματικής οργάνωσης ¨ , όταν μάλιστα έχει προβλέψει επιπλέον  την ταυτόχρονη απομόνωση του θύματος και έτσι , την ενίσχυση ( μέσα από αυτό ) του εγκληματικού της σχεδίου .

Από τ ανωτέρω φαίνεται πόσο σημαντική είναι η ΑΜΕΣΗ διαλεύκανση  αυτής της υπόθεσης .

… έχετε 40 ημέρες συνεπώς για να προβείτε στην 1η σύλληψη ( έκπληξη ) από σήμερα , 10 .8. 2020

Υ.γ1 Κορωνοϊός : « Μην παίζεις τη ζωή σου κορόνα – γράμματα . Η αμφιβολία ή το ρίσκο που αποδέχεσαι  μπορεί να σε σκοτώσει  ή να σε αρρωστήσει με ευθύνη σου »

Υ.γ2 . κ Χαρδαλιά , εκεί στην Εύβοια με τους τόσους πνιγμένους  κατακαλόκαιρο , το 112 θα μπορούσε να στείλει το κατάλληλο μήνυμα – οδηγίες …. στο προβλέψιμο.

Υ.γ3 Θα μπορούσαμε πολύ  καλύτερα με την Ελληνο-αιγυπτιακή ΑΟΖ . Γιατί ;

Ερχόμαστε !!!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή εσωτερικού )  

loading...