ΕΚΤΑΚΤΟ : Κ Πρωθυπουργέ καλέστε τον Ρώσο Πρόεδρο «περιμένει». Η εντολή δόθηκε , θα χτυπηθεί ο Τουρκικός Στόλος στις 04.00′

Έχετε περισσότερο από 15 ώρες και μετά , θα αναρωτηθείτε εάν έχετε επαφή με την πραγματικότητα …κύριοι !! Η έκρηξη στο Λίβανο θα μοιάζει στο τέλος με πυροτέχνημα.

Αρκετά «η ανοχή », φάνηκε σ όλο τον κόσμο η αδυναμία των ΗΠΑ και της ΕΕ , η ανικανότητα της Γερμανίας να υπερασπίσει θεσμικά ( ως χώρα που προεδρεύει στην ΕΕ) το Ευρωπαϊκό κεκτημένο .

Ήρθε η ώρα της Γαλλίας και της Μεγάλης Ελλάδας . Η Τουρκιά έφτασε στα όρια της , που θέλαμε και τώρα … αρχίζει το κυνήγι της σ όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει… ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!

Αναδείχθηκε όμως η Ρωσία ως η ηγέτιδα δύναμη στην Ανατολική ΄Μεσόγειο και η Τουρκία ως ο μεγαλύτερος χρήσιμος ηλίθιος της Ιστορίας .

‘Ήρθε η ώρα για τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ και την ολοκλήρωση της 5ης φάσης του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ»

Ναι , το κενό που δημιουργήθηκε από την υποχώρηση των ΗΠΑ από την περιοχή , κάλυψε συγκεκαλυμμένα η Ορθόδοξη Ρωσία .

Αναφορικά με την Τοιυρκιά . Ατίμασε την Αγιά Σοφιά , όσια και Ιερά , έσφαξε κύπριους αδελφούς , έχει υπο κατοχή τόσα χρόνια Ελληνικό έδαφος , μας αψηφά και μας προσβάλει συνεχώς και τώρα σουλατσάρει με περίσσιο θράσος μέσα στην αυλή μας .

Η ποινή της θα είναι ΜΙΑ

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ !!

Υγ. Προς όλες τις πατριωτικές δυνάμεις .Επισπεύσετε τον συνασπισμό σας . Ό,τι σας γνωρίσαμε πριν μερικούς μήνες , έφτασε . ΄’Ήρθε η ώρα τούτη η Ελλάδα να κατοικηθεί ξανά από ΕΛΛΗΝΕΣ

Αθήνα 11-12/08/2020 .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ (Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής «Internal Security and Geopolitical Strategy Council (I.S.C.S.C. Hellas )

loading...