ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: «Οι Σπαρτιάτες και το Μολών Λαβέ είναι παρελθόν, το μέλλον είναι οι μετανάστες» (video)

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

«Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα.

Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

loading...