Πώς να καθαρίσετε άλατα και βρωμιές στην μπανιέρα με μόλις τρία υλικά

Μέσα στην μπανιέρα συγκεντρώνονται πολλά βακτήρια, επειδή είναι ένα μέρος του μπάνιου που καθαρίζεται πιο δύσκολα και «κρατάει» αρκετή υγρασία.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίσετε την μπανιέρα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το συγκεκριμένο κόλπο αφορά μόνο για τις κλασικές επιφάνειες από σμάλτο (enamel) για τις μπανιέρες. Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή στις μπανιέρες, όπως χυτοσίδηρος και ίνες γυαλιού, για παράδειγμα, τα οποία τείνουν να είναι πιο ευαίσθητο από το σμάλτο. Βεβαιωθείτε ότι η μπανιέρα σας είναι από σμάλτο, προτού προχωρήσετε.

Για να κάνετε αυτό το φθηνό και αποτελεσματικό καθαριστικό θα χρειαστείτε μόνο αυτά τα συστατικά:

Μαγειρική σόδα
Σαπούνι για τα πιάτα
Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και σαπουνιού για τα πιάτα (περίπου ¼ φλιτζάνι το καθένα) σε ένα μπολ. Στην συνέχεια προσθέστε περίπου 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο και ανακατέψτε. Το μείγμα αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό, γι’ αυτό μην κάνετε υπερβολική ποσότητα.

Μη νομίζετε ότι μπορείτε απλά να το απλώσετε πάνω στη μπανιέρα και να συνεχίσετε με την ημέρα σας. Αυτό το μείγμα διαλύει τα υπολείμματα σαπουνιού, τις βρωμιές και τα άλατα αποτελεσματικά, αλλά πρέπει να το κάνετε όπως δείχνει το βίντεο ακριβώς για να δουλέψει!

Iatropedia.gr

loading...