Συνιδρυτής Greenpeace: «Δεν υπάρχει κλιματική καταστροφή, είναι ψέμα»

Μεγάλες αλήθειες για το περιβάλλον και την δήθεν καταστροφή του πλανήτη
Οοικοδεσπότης της εκπομπής “Alex Hour”, Alex Epstein (φωτογραφία) συζήτησε την υποτιθέμενη «καταστροφή του κλίματος» με τον Δρ Patrick Moore, οικολόγο και συνιδρυτή της Greenpeace.

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον πως ο Μουρ αντικρούει εντελώς την έννοια της «κλιματικής καταστροφικής» και διαλύει τον ισχυρισμό ότι τα τεχνητά επίπεδα CO2 θερμαίνουν τον πλανήτη πέρα ​​από ένα κρίσιμο σημείο επιβίωσης του ανθρώπου. Ο Moore προβάλλει μια σειρά ισχυρών επιχειρημάτων που αποδυναμώνουν την ολοένα και πιο προβληματική ψευδο-επιστημονική και αντι-ανθρώπινη αφήγηση της IPCC, η οποία προβάλλεται από ακτιβιστές της κλιματικής αλλαγής και βέβαια την Greta Thunberg.

Εξηγεί:

-Γιατί ο Moore έφυγε από την Greenpeace.
-Οι απαρχές του κινήματος για την καταστροφή του κλίματος.
-Γιατί ο Moore πιστεύει ότι τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο θα επιβιώσουν αλλά θα επιβιώσουν καλύτερα σε πολύ υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες (που θα συγκεντρώνονταν προς τους πόλους).
-Γιατί ο Μουρ πιστεύει ότι, αντίθετα με την πεποίθηση ότι είμαστε σε μια “Εξαφάνιση”, βρισκόμαστε στην πραγματικότητα σε μια άνευ προηγουμένου εποχή της βιοποικιλότητας χωρίς τέλος.
-Γιατί ο Moore πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί για την «οξίνιση των ωκεανών» είναι εντελώς άνευ αξίας.
-Η ομοιότητα μεταξύ της αντίθεσης στα πλαστικά, την πυρηνική ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα.
-Η αδιάκριτη θεωρία του Moore ότι τα ανθρώπινα όντα έσωσαν πραγματικά τη ζωή στη Γη από μια τελική μείωση των επιπέδων CO2.

Παρακολουθήστε αυτήν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

loading...