GEWKWN ΖΕΙΤΕ ( τώρα ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

GEWKWN

Επειδή ήμουν πολύ λυπημένος με το θέμα της Αγίας Σοφίας, αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον Γέροντα μου, η απάντηση του μου έδωσε θάρρος γι’αυτό το κοινοποιώ για να βοηθηθούν και άλλοι……..

Παιδιά μου άμα δεν συμβεί αυτό ( με την Αγία Σοφία ) πως θα έλθει η ανατροπή, και να ακολουθησουν όσα είναι προφητευμένα, το έχουν πει οι Άγιοι, ο Άγιος Παισιος είπε ξεκάθαρα ότι πρώτα θα γίνει τζαμί η Αγία Σοφία και μετά θα ακολουθησουν όλα τα άλλα («Όταν η Αγία Σοφία γίνει τζαμί, θα επιστρέψει…» )

Θα γίνουν αυτά που πρέπει να περάσουμε, παιδιά μου αν δεν γίνει στην πράξη η απόφαση των τούρκων για την Αγία Σοφία πως θα έλθει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….

Οι Ρώσοι δεν μιλούν γιατί έχουν τους δικούς τους λόγους, διότι ξέρουν πολύ καλά τι ακολουθει μετά, ξέρουν ότι πρώτα θα μετατραπεί σε τζαμί και μετά τον πόλεμο οι Ρώσοι θα την απελευθερώσουν και θα απαιτήσουν όπως το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης να είναι πλέον δικό τους. Θα πουν ‘’ εμείς το απελευθερώσαμε τώρα μας ανήκει………

Γιατί δεν μιλα το Πατριαρχειο της Μοσχας ; γιατι δεν μιλα το Πατριαρχειο Ιεροσολθμων ; εχουν συνεννοηθει ολοι μεταξυ τους…..

Γιατί δεν μιλούν οι Πατριάρχες, Κωνσταντινούπολης, Ιεροσολύμων, Σερβίας και άλλοι, Ο ιερώνυμος ξαφνικά ξύπνησε και θα παραστεί της Ιεράς Ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αθηνών….. και μετά τι θα κάνουν; …….Αυτοί παιδιά μου είναι όλοι προδότες της Ορθοδοξίας, δεν τους ενδιαφέρει η Αγία Σοφία,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : διαβάστε τι είπε ο Γέροντας μου για τους Ιεράρχες και όχι μόνο…….

‘’Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα….. Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία……… ΖΕΙΤΕ ( τώρα ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ‘’ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ‘’

ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ‘’ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ’’

Ο Θεός παιδιά μου έστειλε σημεία στους τούρκους αλλά αυτοί δε έχουν καταλάβει τίποτα, θα πάρουν όμως το μάθημα τους, αυτοί που τους τρέφουν σήμερα είναι οι ίδιοι που θα τους σκοτώσουν αύριο.

Παιδιά μου να κάνετε λίγη υπομονή, στην Λιβύη ο Σισσυ ετοιμάζει μεγάλα πράγματα στην Σύρτη…..

Οι τούρκοι έφυγαν άρον-άρον από το Καστελόριζο διότι δεν είχαν τα κότσια να κτυπήσουν, είδαν ότι αν το έκαναν αυτό τότε το Ελληνικό Ναυτικό θα τους βύθιζε όλο τον στόλο τους, μην πιστεύετε αυτά που λένε οι γερμανοί δεν απέτρεψαν την σύγκρουση……………….

https://www.youtube.com/watch?v=4VhGY7Mzo-0

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της!

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ…

loading...