GEWKWN:ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ…

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… Κάτω τα χέρια από την ΕΛΛΑΔΑ….. μην τολμήσετε να προδώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ

Τολμήστε το και θα δείτε τι θα πει Έλληνας !!

https://www.youtube.com/watch?v=JSDMnkkiM78

Είμαστε Έλληνες και αφού η Πατρίδα μας καλεί τότε όλοι μαζί θα αγωνισθούμε, τηρώντας τον όρκο μας, υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Θα αγωνιστούμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία.

Θα αγωνισθούμε για τα παιδιά μας θα αγωνισθούμε… Και θα νικήσουμε γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και έχουμε στο πλευρό μας οδηγό την Παναγία μας.

Αυτή, που έβλεπαν στα βουνά της Πίνδου οι παππούδες μας και πολέμησαν με απαράμιλλο θάρρος, και ακλόνητη πίστη για τη νίκη !!!!

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!

Μας καταδικάσατε από την Γέννα μας να διαβαίνουμε το μονοπάτι χωρίς προοπτική….. να θεωρούμε πάντα την φυγή ως λύση…..

Να σπαταλούμε τα χρόνια μας σε εκείνα που εσείς ορίσατε ως σημαντικά, νομίσατε πως εκπαιδεύσατε και άλλους ‘’ισοβίτες’’ που θα σας υπηρετούν αγόγγυστα με σκουριασμένο και απαίδευτο νου που θα υπακούουν πρόθυμα τις εντολές σας.

Φοβισμένους και μικρούς μπροστά στην απεραντοσύνη του τίποτα που πρεσβεύατε , μάθαμε από μικροί να κρύβουμε στην ντουλάπα μας, λέξεις και έννοιες …… ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΕΘΝΟΣ.. ΤΙΜΗ…. .ξέραμε ότι αυτές οι λέξεις, σας φόβιζαν, δεν θέλαμε ακόμα να σας τρομάξουμε…….

Μας σφίγγατε από φόβο, την αλυσίδα για να μην σκεφτούμε, αλλά εμείς σε κάθε σφίξιμο της αλυσίδας νιώθαμε ακόμα πιο ελεύθεροι…..

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ….. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ….. εσείς μας φοβόσασταν πάντα, γιατί εμείς μπορούσαμε να κλαίμε όταν ανοίγαμε την ντουλάπα μας που κρύβαμε από μικροί τις λέξεις ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ, ΤΙΜΗ…… απορούσατε με αυτό αλλά εσείς συνεχίζατε, ερχόσασταν σαν καταιγίδα νομίζοντας ότι θα μας τσακίζατε.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΜΕΤΕ, διότι καταλάβατε ότι έρχεται το τέλος σας….

Μας καταδικάσατε από την γέννα……. αλλά ποτέ δεν λογαριάσατε ότι γεννηθήκαμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….. και αυτό θα το πληρώσετε τώρα…… θα υπερασπίσουμε το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και δεν θα επιτρέψουμε να παραδώσετε την πατρίδα μας μικρότερη και γονατισμένη…

Εδώ και χρόνια ξεπουλάτε ακόμα και το χώμα που είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων μας, των Αγίων μας, των Ηρώων μας, λογαριάσατε λάθος ανθρωπάκια, η τιμωρία σας θα είναι αυτή που αρμόζει ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οίκτος δεν σας αξίζει, ποτέ κανένα σκουλήκι δεν μπόρεσε να κρύψει τον ήλιο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, κρυφτείτε, εξαφανιστείτε, αν και τώρα είναι ήδη πολύ αργά, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…..

Θα πολεμήσουμε όλους όσους τολμήσουν να κάνουν μυστικές συμφωνίες με τους εχθρούς της Ελλάδας, θα σας κόψουμε τα χέρια, η μοίρα σας είναι γραμμένη, την ιδία είχαν και άλλοι προδότες.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ…..

Αυτό το ΕΘΝΟΣ εκτός από ΤΟΝ ΘΕΟ, το φυλαγαν πάντα οι πιστοί, και μην ξεχνάτε ότι οι Έλληνες πάντα μιλούν τελευταίοι

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πλέον να μας εξευτελίζει και να μας γονατίζει, η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ……..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=4NG-E8NWT5A

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

GEWKWN



loading...