Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΚΑΙ ΓΑΡ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΓΓΥΣ ΕΣΤΙ

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι μέρος της ”Συμφωνίας του Αιώνα”. Πυλώνας της Συμφωνίας είναι:διάλυση-διάσπαση- έλεγχος
της Ορθόδοξης Εκκλησίας και Μετατόπιση του Ορθόδοξου Κέντρου στις ΗΠΑ. Το ανιστόρητο Δόγμα: Νέα Ρώμη, η Νέα Υόρκη κ.α

«Η Συμφωνία του Αιώνα», είναι ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε για να αποστραγγίξει οικονομικά και να συντρίψει στρατιωτικά Ρωσία και Κίνα λόγω της φθίνουσας δυτικής εξουσίας. Ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες αυτού του έργου είναι η διάσπαση και η κατάρρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Επειδή αυτή η Εκκλησία ήταν ανέκαθεν η δύναμη του πολιτισμού και της πίστης της Ανατολής. Ακριβώς όπως οι Σταυροφορίες το πιο σημαντικό έργο που έκαναν σε ολόκληρη την περιοχή από τότε που επέδραμαν στην Κωνσταντινούπολη ήταν να καταστρέψουν τις Ορθόδοξες εκκλησίες και να αλλάξουν την ταυτότητά τους.

Σήμερα, η απόφαση του αιματηρού δικτάτορα Ερντογάν να ανοίξει την Αγία Σοφία για λατρεία αποτελεί επέκταση αυτού του σχεδίου.
Ο Ερντογάν είναι ο συμπρόεδρος του έργου Τhe Great Middle East Project . Η μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί είναι μια διεύρυνση της ίδιας βρώμικης πολιτικής που ακολούθησε στη Λιβύη και στη Συρία.

Η Συμφωνία του Αιώνα προσπαθεί να ντουμπλάρει με την εχθρότητα των λαών μεταξύ τους, την παρακμή της ιμπεριαλιστικής οικονομίας είναι ένα σχέδιο που σχεδιάζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Το πρώτο σκέλος του ιμπεριαλιστικού έργου Συμφωνία του Αιώνα είναι η Μέση Ανατολή. Μεταξύ των προτεραιοτήτων αυτού στην περιοχή είναι η εξάλειψη ή ποδηγέτηση της παλαιστινιακής και κουρδικής υπόθεσης, η ίδρυση πτέρυγας ΝΑΤΟ της Μέσης Ανατολής, η στρατιωτική συντριβή και η καταστροφή των δυνάμεων του άξονα της αντίστασης.

Ο κύριος σκοπός της στρατηγικής αυτής είναι ο έλεγχος του παγκόσμιου εμπορίου, των ενεργειακών πόρων, η προστασία κι ενίσχυση του Ισραήλ,η αποκοπή των εμπορικών δρόμων (π.χ η διαδρομή του μεταξιού) -η επιβράδυνση ταχύτατα αναπτυσσόμενων οικονομιών όπως Ρωσίας, Κίνας και Ινδίας ίσως και Ιράν.

Υπό αυτήν την πτυχή, αυτό το έργο που ήρθε στην ημερήσια διάταξη ως υποκατάστατο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής αντίδρασης είναι εχθρός των λαών και φιλοδοξεί να συμβάλει στην διαιώνιση καταπίεσης-καταδυνάστευσης της ανθρωπότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...