«Βόμβα» Μπάιντεν για τους μουσουλμάνους – Αν εκλεγεί οι ΗΠΑ θα γίνουν Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, διεθνιστής Τζο Μπάιντεν, κάλεσε ανοιχτά τους μουσουλμάνους όχι μόνο να τον ψηφίσουν, αλλά να καταθέσουν και ιδέες για την διακυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μάλιστα όπως δήλωσε, θα εντάξει κάποιους από αυτούς στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, άπαξ και εκλεγεί, «διώχνοντας» τον Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

«Θα συμπεριλάβω μουσουλμανικές φωνές στο κυβερνητικό μου επιτελείο», δήλωσε χαρακτηριστικά, σε μία κίνηση, η οποία, όπως αντιλαμβάνεστε θα βάλει «ταφόπλακα» στην δυτικό-ατλαντική παράδοση, την οποία οι ΗΠΑ διοχέτευσαν στον υπόλοιπο πλανήτη.

Η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται, εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ.

Δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν το προβάδισμα του υποψηφίου προέδρου με τους Δημοκρατικούς Τζο Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο μάλιστα δείχνει να παγιώνεται.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του δικτύου Fox News,ο Τραμπ συγκεντρώνει το 41% των ψήφων με τον Μπάιντεν να προηγείται 8 μονάδες και να βρίσκεται στο 49%. Την ίδια ώρα το 54% των ψηφοφόρων δεν εγκρίνει την επίδοση του Τραμπ ως προέδρου έναντι 45% που θεωρεί ότι ο πρόεδρος πράττει ορθά ως επικεφαλής της χώρας.

Η δημοσκόπηση του ABC News/Washington Post δείχνει τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να έχει προβάδισμα στους περισσότερους τομείς έναντι του σημερινού προέδρου. Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για πρόεδρο αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Τρίτη, το 55% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ του Μπάιντεν ενώ το 40% υπέρ του Τραμπ.

loading...