Η κόρη σου θα πάρει Πακιστανό,και ο γιός μου Αλβανέζα..το εγγόνι σου θα είναι μουσουλμάνος,και το δικό μου θα κάνει διακοπές στα Σκόρδα Αλβανίας !

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..Η Ελλάδα και το ελληνικό έθνος τελείωσε κάπου εκεί το 2000.
Το ότι δεν θέλεις να το δείς και να το πιστέψεις εσύ που διαβάζεις το κείμενο είναι δικαίωμα σου,όπως είναι δικαίωμα της πικρής αλήθειας ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Δυστυχώς τα κατάφεραν, η Ελλάδα πέθανε, και εμείς;; Εμείς, την βλέπαμε απ τον καναπέ να πεθαίνει,και την ιδια ώρα κάναμε λάικ στο facebook στις παπαριές που έγραφε η.. Μαρία,και στις σελφι φωτογραφίες που τράβαγε ο ηλίθιος ο ..Γιώργος ! … και αντί να ξεσηκωθούμε και να βγούμε στους δρόμους και να μπούμε μέσα στην βουλή και τους γαμήσουμε οτι έχουν και δεν έχουν αγάμητο σε όλα αυτά τα ελεεινά καθάρματα που ψηφίζουμε για να μας κυβερνάνε…εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να αλαλάζουμε κανάλι στην τηλεόραση για να δουμε τα ψέμματα που μας λενε ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ στις ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα μπουρδελοκαναλα …το ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ η για να δούμε τι θα φτιάξει στο ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ το κάθε μαλακισμένο που το μεγαλώνουμε, οχι για να γίνει επιστήμονας ΑΛΛΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ..Αυτη ειναι η κατάντια μας…εμάς..των τελευταίων των ΕΛΛΗΝΩΝ !

Θα επανέλθω,,,σύντομα… Έχω να σας πω και άλλα… πιείτε τώρα μαλάκες καμιά κοκα κολα να τα χωνέψετε,και βρίστε με με την ησυχία σας γιατί…τι μαλακιες γραφει ο μαλακας ε ;;; Ψέμματα λέει δεν είναι έτσι !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων το ksipnistere.com για την δημοσίευση (αν το δημοσιεύσει)...
Ένας απ τους τελευταίους των Ελλήνων……… Ο Αλήθειας!




Υ.Γ: …δες και ενα βιντεακι με ενα δείγμα τι ζείς …και φάε και ενα τοστακι με μπόλικη σος…για να γλιστράει !




loading...