Ο ελληνισμός με το πέπλο μιας βλάσφημης αγιοσύνης

Μα βέβαια, είμαστε όλοι Έλληνες! Και ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ δηλώνει Έλληνας, και ο λαλίστατος Βενιζέλος Έλληνας κι αυτός, ο Σαμαράς το ίδιο. Η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, ο Παπαδημούλης και ο υπόλοιπος αριστερός συρφετός Έλληνες δηλώνουν και με τη βούλα. Άσε δε τι γίνεται με το ΛΑΟΣ.

Έλληνες βέβαια απαρτίζουν και το ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως και τον επ΄ αμφοτέρας τας ιγνύς χωλαίνοντα οικουμενικό θρόνο, για να περιοριστούμε μόνο εκεί. Διότι αν λοξοκυττάξουμε, εδώ ή πιο πέρα, σίγουρα θα μας πιάσει αναντριχίλα.

Να συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα υπό εκκόλαψη κόμματα, είναι, νομίζω περιττό. Όλοι τους είναι Έλληνες με μια μικρή μόνο διαφορά : Της διαφθοράς η διαφορά, όχι άλλο τίποτα. Όλους αυτούς τους ψευτοέλληνες τους έχει καταπιεί ο κυρίαρχος πλέον σιωνισμός, δηλαδή η αενάως συνοδεύουσα την ανθρώπινη αλαζονεία τάση προς επιβολή και επικράτηση – εφ΄ όλης της οικουμένης κάποτε, και τώρα εφ΄όλης της υφηλίου – της πλέον αδίστακτης και αιμοσταγούς κυριαρχίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Δολοφόνοι που κατασκευάζουν δολοφόνους, ψεύτες που καλλιεργούν το ψεύδος, ευγενείς που προάγουν την ασέβεια και τον δόλο, τίθενται επικεφαλής των λεγομένων δημοκρατικών ελευθεριών και αβίαστα εξολοθρεύουν λαούς, όπως στο Ιράκ ή στο Βιετνάμ, για να καταστούν κυρίαρχοι των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών. Ενδεχομένως, και για να αποδυναμώσουν άλλους φιλόδοξους, που έχουν τις ίδιες με αυτούς διαθέσεις.

Οι νεοέλληνες δεν το πήραν είδηση ότι ο ελληνισμός ξόφλησε, όταν οι ουρανοί άνοιξαν και η Χριστιανοσύνη (: η κατά Χριστόν δικαιοσύνη) έδειξε το δρόμο της ανθρωπιάς του Θεού, όχι του ανθρώπου. Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Πάντα σε άμυνα ευρισκομένη και καθώς χέρια ανάξια κλήθηκαν να τη φυλάξουν, διώχθηκε, τσαλαπατήθηκε και ακόμη, “ράκος αποκαθημένης”, διώκεται. Οι πρωτόγονες κατακτητικές και κυριαρχικές ροπές του ανθρώπου (σημ. είναι ο σιωνισμός) δύσκολα ξεριζώνονται. Πόσο μάλλον όταν καλύπτονται με το πέπλο μιας βλάσφημης και ανίερης αγιοσύνης και μάλιστα, με ελληνικό πρόσημο.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

loading...