Βουλή: Αγνόησε τη σύσταση για χρήση μάσκας ο Παπαχριστόπουλος


Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής, που αψήφησε της οδηγίες του Προέδρου του σώματος και προσήλθε στην Ολομέλεια χωρίς μάσκα.
Αθεράπευτα Ζαίος, ο Παπαχριστόπουλος απέδειξε σήμερα ότι στο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε επιτέλους το αγκυροβόλι του και ότι τζάμπα περιόδευε τόσα χρόνια από κόμμα σε κόμμα (με ενδιάμεσες στάσεις στις εκπομπές του Μάκη).
Είναι γεννημένος Ζαίος ο άνθρωπος και το δείχνει!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν και γιατρός στο επάγγελμα, θα έπρεπε πρώτα αυτός να ακολουθεί τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού, δίνοντας έτσι το παράδειγμα στους συναδέλφους του
Ηχρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους δεν αποτέλεσε εξαίρεση του κανόνα και για τις συνεδριάσεις της Βουλής. Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αποδέχθηκε τη σχετική οδηγία προστασίας της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής, που πρότεινε στις συνεδριάσεις της Βουλής, όπου συμμετέχει μεγάλος αριθμός βουλευτών, να είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη σύσταση φαίνεται να μην τήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μάλιστα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να μη φοράει μάσκα. Και όλα αυτά την ώρα που όλοι όσοι ήταν παρόντες στην αίθουσα της Ολομέλειας τήρησαν στο ακέραιο τη σύσταση για τη χρήση μάσκας. Αξίζει να τονιστεί πως ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι γιατρός και θα έπρεπε πρώτα αυτός να εφαρμόζει τα μέτρα κατά του κορονοϊού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :