Μελ Γκίμπσον:′′ κάθε στούντιο στο Χόλιγουντ αγοράζεται και πληρώνεται με αίμα αθώων παιδιών,”

Ο Μελ Γκίμπσον στο Χόλιγουντ

Η σταρ του θανατηφόρου όπλου δήλωσε ότι ′′ κάθε στούντιο στο Χόλιγουντ αγοράζεται και πληρώνεται με αίμα αθώων παιδιών,” προσθέτοντας ότι το ′′ πολυτιμότερο νόμισμα είναι το αίμα των μωρών. Ενώ στο Λονδίνο, η Αγγλία προωθεί τον τελευταίο του ρόλο στο σπίτι του μπαμπά 2, ο Γκίμπσον χαρακτήρισε τις ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ′′ εχθρός για την ανθρωπότητα ′′ ποιος ′′ γιορτάζει το αίμα αθώων παιδιών.”
Είπε ότι βασικοί παράγοντες στην κινηματογραφική επιχείρηση ′′ πάρτε τις κλωτσιές τους από την καταστροφή του ιερού των παιδιών ′′ καθώς ′′ ευδοκιμούν στο σπάσιμο κάθε θεόσταλτο ταμπού που είναι γνωστό στον άνθρωπο.”
′′ Έχουν μια κραυγαλέα περιφρόνηση για το καλό του λαού. Η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων είναι απλά ένα παιχνίδι γι ‘ αυτούς – όσο περισσότερο πόνο μπορούν να προκαλέσουν, τόσο καλύτερη η συγκίνηση. Τα παιδιά είναι απλά τροφή για αυτά. Γιορτάζουν με τον πόνο και το φόβο, και όσο πιο νέοι, τόσο το καλύτερο.”
′′ Αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούν τη δική τους θρησκεία και τη χρησιμοποιούν για ηθική καθοδήγηση. Δεν είναι το είδος των θρησκευτικών διδασκαλιών που θα ακούγατε ποτέ οι άνθρωποι. Εκτελούν ιερές τελετές που είναι άρρωστες και αντίθετα με το ηθικό ύφασμα που δένει τους περισσότερους πατριωτικούς Αμερικανούς. Το χειρότερο: Είναι ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ και όλοι θέλουν να μπουν στο κόλπο.”
Ο Μελ Γκίμπσον εμφανίστηκε στο βρετανικό prime-time BBC chatshow, The Graham Norton Show την Παρασκευή, όπου ο παλαίμαχος ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις σοκαρισμένων καλεσμένων, στο πράσινο δωμάτιο στα παρασκήνια μετά την εμφάνισή του, σχετικά με την πραγματική φύση των ′′ ελίτ του Χόλιγουντ.”
Εξήγησε πώς είχε μπει στη μαύρη λίστα από τους ελεγκτές ολιγάρχες του Hollywood το 2006 επειδή εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τη βιομηχανία που συγκρούστηκε με τη φιλελεύθερη ατζέντα τους.
Είπε ότι από τότε ′′ εργάζεται εκτός συστήματος ′′ πράγμα που του έδωσε μια νέα προοπτική, λέγοντας:
′′ Είναι δύσκολο να καταλάβεις, το ξέρω, και λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που θα σου το χαλάσει αυτό, αλλά το Χόλιγουντ είναι ένα θεσμοθετημένο παιδεραστήριο δαχτυλίδι. Χρησιμοποιούν και κακοποιούν τα παιδιά για τις δικές τους αρρωστημένες ′′ πνευματικές πεποιθήσεις αν μπορείς καν να τα αποκαλείς έτσι. Δεν το κατανοώ πλήρως, αλλά συλλέγουν αυτά τα παιδιά για την ενέργειά τους και το γλέντι στο αίμα τους. Ούτε αυτοί το κάνουν ελέησον, τρομάζουν τους σκ * τ πριν τους θυσιάσουν. Όσο πιο αθώο είναι το παιδί, τόσο πιο τρομοκρατημένο είναι, τόσο περισσότερο ευδοκιμούν πάνω του,” είπε το αστέρι του γενναίου.
Τι σημαίνει αυτό; Δεν το κάνουν αυτό ως κάποια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, συλλέγουν το αίμα των παιδιών και τρώνε τη σάρκα τους επειδή πιστεύουν ότι τους δίνει κάποιου είδους ′′ δύναμη ζωής Δεν μπορώ να το κάνω αυτό
′′ Εάν το παιδί υπέφερε ψυχικά και σωματικά όταν πέθανε, τότε του δίνει ′′ επιπλέον δύναμη ζωής. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό, αλλά αυτό κάνουν. Οι περισσότεροι έχουμε μια ηθική πυξίδα που μας καθοδηγεί στη ζωή, σωστά; Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτό, ή αν το έχουν, δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.”
Ο Γκίμπσον, ο οποίος πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια εργαζόμενος εντός και εκτός του καθεστώτος του Χόλιγουντ, λέει ότι η ιεραρχία της βιομηχανίας ′′ ευδοκιμεί στην κακοποίηση, τον πόνο, τα βασανιστήρια, το άγχος και την ταλαιπωρία.
Σύμφωνα με τον Gibson, η επιθυμία να προκαλέσουν τέτοια κακομεταχείριση δεν περιορίζεται μόνο στην ελίτ, αλλά μόνο ′′ όσοι βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας μπορούν να αντέξουν μια τέτοια ′′ πολυτέλεια αν και, είναι ′′ στόχος για τους περισσότερους ανθρώπους της βιομηχανίας .”
′′ Το Χόλιγουντ είναι μούσκεμα στο αθώο παιδικό αίμα. Οι αναφορές στην παιδοφιλία και τον κανιβαλισμό ήταν πάντα εκεί, αλλά εδώ και χρόνια είναι κρυπτικές ή συμβολικές. Συστήθηκα σε αυτές τις πρακτικές στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και απειλήθηκα με σοβαρές συνέπειες, εάν ποτέ μιλήσω. Και, δεν εννοώ μόνο την καριέρα μου, εννοώ ότι απειλούνταν η ζωή μου, η ζωή της οικογένειάς μου θα κινδύνευε. Μπορώ μόνο να μιλήσω γι ‘ αυτό τώρα καθώς εκείνοι οι άνθρωποι, εκείνα τα στελέχη της βιομηχανίας, είναι όλοι νεκροί τώρα.”
′′ Βλέπουν το αίμα ενός σεξουαλικώς κακοποιημένου βρέφους ως το ′′ απόλυτο έπαθλο ′′ και λένε ότι είναι ′′ ιδιαίτερα εμπλουτισμένο. Τα μωρά είναι σαν ένα ′′ premium crency ′′ και έχουν υψηλότερη αξία από οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς: Διαμάντια, ναρκωτικά, χαβιάρι, το όνομα του. Κυριολεκτικά ανταλλάσσουν αυτά τα παιδιά σαν νόμισμα για χάρες, ρόλους ταινιών, κλωτσιές…”
Σύμφωνα με τον Γκίμπσον, αυτή η διαστροφή δεν είναι απλά η τελευταία μόδα αλλά υπήρξε μια κουλτούρα βαθύτατων στο Χόλιγουντ εδώ και γενιές, και είναι κάτι δημοφιλές μεταξύ ανδρών και γυναικών.
′′ Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και λαμβάνει χώρα από πριν καν ιδρυθεί το Χόλιγουντ. Εάν ερευνήσετε αυτό το φαινόμενο, θα βρείτε να παραμονεύει στις σκιές κάθε σκοτεινής εποχής στην ιστορία. Αυτές οι σκοτεινές, πολυδιάστατες αποκρυφιστικές πρακτικές χρησιμοποιούνται στις μυστικές κοινωνίες για εκατοντάδες χρόνια. Το Hollywood χρησιμοποιείται για τον κοινωνικό προγραμματισμό και τον έλεγχο του μυαλού και το μήνυμά τους προβάλλεται στην ψυχή του αμερικανικού λαού… Παντού άνθρωποι.”

loading...