Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ .ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]
www.egerssi.gr

Τελικά με διθυράμβους ο φασίστας Σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν, ξεπερνώντας τον εαυτό του, έκανε πράξη τις απειλές του και μετέτρεψε βίαια την Αγιά Σοφιά από λίκνο της Ορθοδοξίας, που στο κάθε της σημείο ακούγονται ακόμη οι χριστιανικές ψαλμωδίες της χιλιοδοξασμένης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ή έστω από Μνημείο Παγκόσμιου Πολιτισμού σύμφωνα με την Unesco, σε Μουσουλμανικό Τζαμί!

Αλλά ο Τούρκος Σουλτάνος καλά κάνει. Πραγματοποιεί όλες τις απειλές του χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ουσιαστική αντίδραση από την πλευρά της ελληνικής κυβερνήσεως. Ευχολόγια… ευχολόγια… ευχολόγια…

Μας λένε πως θα αποταθούν στους διεθνείς οργανισμούς! Πως θα φέρουν το ζήτημα στα Όργανα της ΕΕ, στην Unesco! Γελάει ο κάθε πικραμένος, αφού όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε μόνοι μας και πως η ελληνική κυβέρνηση απευθύνεται σε κουφούς! Που επί της ουσίας όλοι συναινούν στο ανοσιούργημα Ερντογάν!

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ (Γερμανία) σφυρίζουν αδιάφορα και νίπτουν τας χείρας τους, ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι! Η Unesco βαυκαλίζεται με αερολογίες! Η Ρωσία μας λέγει ότι το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς είναι εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας, έστω κι αν τελευταία στιγμή προσπάθησε να το “σώσει” με δηλώσεις της εκπροσώπου ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα! Αλλά αυτή η στρατηγική προσέγγιση της Τουρκίας από την Μόσχα, μήπως γίνεται με ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων που διαχρονικά έβαζαν απέναντί τους τη Ρωσία για χάρη της Δύσεως; Όσον αφορά το Βατικανό; Ναι, μας είπε ο Πάπας, πως είναι πολύ “πονεμένος”!

Αυτό το Βατικανό, που προετοίμασε και εκτέλεσε την “πρώτη άλωση της Κωνσταντινουπόλεως” τον Απρίλιο του 1204 με την Τέταρτη Σταυροφορία, λεηλατώντας και καταστρέφοντας τμήματα της Βασιλεύουσας!

Έτσι, από όλους βλέπουμε πολύ “πόνο”, αλλά καθόλου δάκρυα!

Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας…

Εξαιρετικά εξέχουσα πηγή μας, μας εκμυστηρεύτηκε, ότι η κίνηση Ερντογάν με την μετατροπή της Αγίας του Θεού Σοφίας σε Τζαμί, είναι το “θερμόμετρο” σοβαρών εξελίξεων! Ο Τούρκος Σουλτάνος θα ζυγίσει για κάποιο χρονικό διάστημα τις ελληνικές, αλλά και τις διεθνείς αντιδράσεις και αναλόγως θα πράξει, ενεργοποιώντας το επόμενο βήμα του, που δεν είναι άλλο από το Αιγαίο μας με την αρπαγή του αμύθητου ορυκτού πλούτου που κρύβει το Αρχιπέλαγος στα “σωθικά” του!

Οι χαλαρές αντιδράσεις της ελληνικής κυβερνήσεως θα αποθρασύνουν Τουρκία και Ερντογάν! Θα αποθρασυνθούν δε περαιτέρω, από την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι “σύμμαχοι” στο ΝΑΤΟ και οι “εταίροι” μας στην ΕΕ!

Είναι δεδομένο, ότι με ευχολόγια ο Τούρκος αποθρασύνεται! Και η μόνη πραγματική αντίδραση θα έπρεπε να γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να μαζευτούν οι Τούρκοι και να σταματήσουν τους τσαμπουκάδες τους! Άλλωστε πάντα πολεμούσαν στην ιστορία τους, αλλά και σήμερα, και επιβάλλονταν δύσκολα, όταν απέναντί τους είχαν άτακτους στρατούς!

Η Ελλάς όμως έχει οργανωμένη πολεμική μηχανή! Έχει μια στιβαρή ηγεσία στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (Παναγιωτόπουλος – Στεφανής) και έναν ηγήτορα στο στράτευμα (Φλώρος) που το λέει η καρδούλα του!

Είναι ενδεχομένως, Θεία Χάρις να ηγούνται αυτοί οι Έλληνες των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας σήμερα!

Έχουν καταστήσει περιφερειακή δύναμη την Τουρκία…

Αλλά επίσης, η εξαιρετικά εξέχουσα πηγή μας, μου εκμυστηρεύτηκε, πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν δεν είναι τίποτε άλλο από “λαγός” των απανταχού “πετρελαιάδων”! Που εποφθαλμιούν τον πλούτο του Αιγαίου μας και θα δώσουν μπαξίσι στον Τούρκο από τα λάφυρά τους! Ωστόσο, όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που εδώ ξενοδόχος είναι οι Ένοπλες Ελληνικές Δυνάμεις! Και θα πρέπει να ξέρουν, ότι ο “λαγός” συνήθως στο τέλος πιάνεται και ενδεχομένως αφού πρώτα τον “κάψουμε” μετά θα δούμε αν κάνει για στιφάδο!

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσω, τι ακριβώς έγραφα 1-2 χρόνια πριν, κατόπιν εκμυστηρεύσεων εξέχουσας πηγής μου:

Τα στάδια που ο Διεθνής παράγοντας έχει ενεργοποιήσει για το Αιγαίο μας είναι πέντε:

Συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου!

Συγκυριαρχία στο Αιγαίο με την Τουρκία!

Συνδιοίκηση με την Τουρκία!

Αποστρατικοποίηση των νησιών μας!

Διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό!

Η συνδιοίκηση θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρηση πολιτιστικών, θρησκευτικών κι άλλων δικαιωμάτων στους εγκατασταθέντες μόνιμα, αρχικά ως φιλοξενούμενους, παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, που έχουν ως προστάτη τους την Τουρκία!

Μετά την συνδιοίκηση θα αναγκαστεί ο ελληνικός Στρατός να αποχωρήσει από εποικισθέντα νησιά μας! Από τη στιγμή που δεν θα είναι αναγκαία η παρουσία του, μιας και συνδιοικούν Ελλάδα και Τουρκία!

Το πρώτο στάδιο της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου μας – σύμφωνα πάντα με την αξιόπιστη πηγή μας – θα πραγματοποιηθεί με την προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές (σικέ) Δικαστήριο της Χάγης, ή με θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο!

Τα παραπάνω θα συμβούν, όταν ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Βατικανό καταστήσουν την Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή!

Τα “ναρκωτικά των τζιχαντιστών” και η απεργία πείνας και δίψας από παράνομους μετανάστες…

Στις 6 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τυχερού Έβρου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών (υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης), δυο Σύροι οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική Επικράτεια από την Τουρκία, μεταφέροντας σημαντική ποσότητα κατεργασμένου χασίς και ναρκωτικών χαπιών Captagon και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης! Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν αποκαλύφθηκε ο προμηθευτής αυτών των ναρκωτικών ουσιών, γιατί τα χάπια Captagon, είναι σίγουρο ότι προορίζονταν για παράνομους μετανάστες, που ενδεχομένως να έχουν κατά νου να προκαλέσουν επεισόδια και ταραχές στην ελληνική Επικράτεια! Άλλωστε τα Captagon, δεν ονομάζονται τυχαία και ως “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”! Η επήρεια χορηγίας των Captagon μπορεί να κρατήσει ξάγρυπνους για 48+ ώρες αυτούς στους οποίους θα χορηγηθούν αυτά τα ναρκωτικά χάπια!

Το ερώτημα είναι λοιπόν, έχουμε τζιχαντιστές στην Ελλάδα;

Μα αφού το έχει παραδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση αυτό, διά στόματος υπουργών της! Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά προορίζονταν για τζιχαντιστές διαβιούντες παράνομα στην Ελλάδα και γιατί; Για ποιον σκοπό;

Ωστόσο, την ίδια ημέρα (σύμπτωση;) στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Κω, οι διαβιούντες εκεί παράνομοι μετανάστες ξεκίνησαν μαζική αποχή από φαγητό και νερό! Υποκινούμενοι – προφανώς – από το ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) που υποστηρίζει αυτήν της απεργία πείνας και δίψας! Αναφέρεται δε, πως ξεσηκώθηκαν απαιτώντας ελευθερία για να μπει ένα τέλος στη ρατσιστική πολιτική της αφαίρεσης των δικαιωμάτων τους (;;;)!

Αλλά, αντιλαμβανόμαστε όλοι, πώς αν υπάρξει ένας θάνατος από αυτήν την απεργία πείνας και δίψας, τι ακριβώς θα συμβεί;

Μήπως κάποιοι επιδιώκουν να συμβεί ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, για να μπορούν να πουν και να γράψουν τα γερμανικά και τουρκικά ΜΜΕ για την υποτιθέμενη κακομεταχείριση των διαβιούντων στην Ελλάδα παράνομων μεταναστών από την ελληνική Πολιτεία;

Μήπως για να δοθεί η αφορμή, οι κατά τόπους ευρισκόμενοι τζιχαντιστές να ξεσηκώσουν τα πλήθη των παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και στην ηπειρωτική Ελλάδα;

Σκέψεις, που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε, όπως ακριβώς πρέπει να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για τέτοιες περιπτώσεις και η ελληνική κυβέρνηση!

Μακάρι αυτές οι σκέψεις μας, να μείνουν απλές σκέψεις…

Κουρτουλμούς μετά τον Ερντογάν…

Ο σχεδιασμός του διεθνή παράγοντα θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το σχέδιό του σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, μέχρι τα μέσα του 2021, όπως μας ενημερώνει η διπλωματική και στρατιωτική πηγή μας!

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα “πέσει” στο Συνέδριο του κόμματός του (AKP), έχοντας την τύχη του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος θεωρήθηκε από το ναζιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ, από τα πρώτα του βήματα, ως “πρότυπο έμπνευσης”!

Την θέση του Ρ. Τ. Ερντογάν στην οραματιζόμενη “Νέο-οθωμανική Αυτοκρατορία” θα πάρει ο καθηγητής Dr. Νουμάν Κουρτουλμούς (σημαίνει σεσωσμένος, ενώ Ερντογάν σημαίνει γεννημένος στρατιώτης)!

Ο καθηγητής Dr. Νουμάν Κουρτουλμούς γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1959 και είναι πολιτικός και ακαδημαϊκός! Είναι αναπληρωτής πρόεδρος του AKP! Σπούδασε κάνοντας και μεταπτυχιακό (πού αλλού;) στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Temple University School of Business & Management το 1988–1989!

Διετέλεσε ερευνητής στην Κρατική Σχολή Βιομηχανικών και Εργασιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Comell της Νέας Υόρκης μεταξύ 1990 και 1993!

Ο οποίος είχε δηλώσει πριν δυο χρόνια (2018), ότι η Αγιά Σοφιά θα “ανοίξει” για να έχουν το δικαίωμα οι Μουσουλμάνοι να ασκούν το δικαίωμά τους (;;;)! Είχε δε επιβλέψει την αναστήλωση και συντήρηση του Ελληνικού Ορθόδοξου Μνημείου, λέγοντας θρασύτατα:

«Η Αγιά Σοφιά είναι από τα πιο σημαντικά μνημεία της τουρκικής ιστορίας! Ένα αριστούργημα ενός μεγάλου πολιτισμού που περιέχει πολύ αξιόλογα μνημεία και από την βυζαντινή περίοδο, αλλά και από την οθωμανική (;;;) περίοδο»!

Οψόμεθα…

loading...