Ό Πρόεδρος τής Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο μεσα στην βουλή ξεμπροστιαζει και αποκαλύπτει οτι όλα ειναι στημένα με τις καραντίνες

Ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σε πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στην Βουλή της Γκάνας, άρθρο με οδηγίες του Rockfeller Foundation από το 2010, για την υποθετική δημιουργία πιο ελεγχόμενων κρατών, και κοινοποίησε το βίντεο της δημόσιας ομιλίας του στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και στο YouTube από όπου το βρήκα, όπου λίγο μετά τα 500 views, του το κατεβάσανε.
Σας μεταφέρω όπως μπορώ, γραπτώς, τι λέει στο βίντεο για το μέλλον μας:
Κατασκευάστε έναν πολύ χαμηλής θνητότητας κορονοιό. (0,2%)
Κατασκευάστε επίσης, μία πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του ιού με θνητότητα (30%), ως plan b, εάν η επιβολή ελέγχου με τον πρώτο χαμηλής θνητότητας κορονοιό αποτύχει.
Κατασκευάστε τους ιούς στο βιολογικό εργαστήριο του Winnipeg του Καναδά, και μεταφέρετέ τους στην Γούχαν της Κίνας.
Κατασκευάστε εμβόλια, πιστοποιητικά ανοσίας, ψηφιακές ταυτοποιήσεις, και πρωτόκολλα για να γίνει υποχρεωτική η επιβολή τους παγκοσμίως, με την βοήθεια του Γκέιτς ID2020, και των προγνώσεων κοινωνικών αντιδράσεων του Γκέιτς Event201.
Απελευθερώστε τον πρώτο ιό στην την Γούχαν, και ρίξτε την ευθύνη σε φυσικό αίτιο, και συγκεκριμένα στην ιχθυαγορά της Γούχαν.
Αρχικά υποτιμήστε δημοσίως την επικινδυνότητα του ιού, καθησυχάστε τον κόσμο, λέγοντάς του ότι ο ιός είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να διαδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, και ότι δεν κινδυνεύει κανείς.
Για όσο περισσότερο μπορείτε χρονικά, μην λαμβάνετε μέτρα προστασίας, μέχρι ο ιός να εξαπλωθεί παγκοσμίως.
Όταν έχουν μολυνθεί αρκετοί άνθρωποι σε μια χώρα, επιβάλετε απαγόρευση ταξιδιών, πτήσεων, είσοδο και έξοδο από αυτήν την χώρα, αλλά κρατήστε την μόλυνση να συνεχίζεται μέσα σε αυτήν την χώρα.
Όταν η μόλυνση έχει αυξηθεί ικανοποιητικά, επιβάλετε μικρού διαστήματος καραντίνα – απομόνωση, και επεκτείνετέ την σιγά σιγά κάθε τόσο, σταδιακά σε μεγαλύτερο διάστημα χρόνου.
Γιγαντώστε την θνητότητα του ιού, καταμετρώντας ως θανάτους από κορονοιό, νεκρούς που δεν είχαν καμία σχέση με τον Κορονοιό, όπως ασυμπτωματικούς που ήταν απλά θετικοί στον Κορονοιό και πέθαναν από οποιονδήποτε λόγο, όπως νεκρούς που είχαν παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοιό αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι είχαν κορονοιό, και επίσης θανάτους ανθρώπων με πολλά υποκείμενα νοσήματα, που η επιδείνωση της υγείας τους και ο θάνατος τους, είχε ελάχιστη σχέση με τον κορονοιό, και απαγορέψτε τις νεκροψίες για όσο περισσότερο μπορείτε.
Τρομοκρατήστε τον κόσμο, και σκληρύνετε την καραντίνα ώστε να φυτευτεί ο φόβος στους ανθρώπους, και παράλληλα να αυξηθούν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας.
Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Γκάνας σχολιάζει, ότι αυτός είναι ο λόγος που η USA κατηγορεί τους Κινέζους ότι δώσανε λανθασμένα στοιχεία θνητότητας του ιού, αλλά οι Κινέζοι δεν κάνανε λάθος. Στην πραγματικότητα οι Κινέζοι δώσανε τα σωστά στοιχεία με την πραγματική πολύ χαμηλή θνητότητα του κορονοιού.
Αλλά επειδή ο ιός κατασκευάστηκε από το βαθύ κράτος της Αμερικής του Μπιλ Γκειτς, του Άντονι Φάουτσι, των Ρόκφελλερ, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, γι΄αυτό και μπορούσαν να προβλέψουν με σιγουριά, ότι οι νεκροί στην Αμερική θα ξεπεράσουν τους 200.000, επειδή τα νούμερα είναι ψεύτικα. Ντροπή τους συμπληρώνει.
Κρατήστε τις χώρες σε καραντίνα για όσο περισσότερο είναι δυνατόν, για να καταστραφεί όσο περισσότερο δυνατόν η οικονομία τους, να δημιουργηθούν κοινωνικές αντιδράσεις για την επιβολή και την σκληρότητα των μέτρων και κοινωνική διχόνοια, καταστρέψτε το δίκτυο προμηθειών ωστέ να δημιουργηθεί μαζική έλλειψη τροφίμων, και αποδυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με την κοινωνική αποστασιοποίηση, μην επιτρέποντας να αλληλεπιδράσουν ο ένας με τα βακτήρια του άλλου, τον έξω κόσμο, δηλαδή τους παράγοντες που κρατούν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε εγρήγορση και ζωντανό, κάντε τους ευάλωτους σε ασθένειες.
Επαναλάβετέ τους ότι η μόνη λύση για να βγουν από την καραντίνα είναι το εμβόλιο, αλλά εσείς οι πολιτικοί φορείς κάντε προκλητικές εμφανίσεις χωρίς μέτρα προστασίας, σαν να μην υπάρχει ο κορονοιός.
Επιτεθείτε και χλευάστε οποιαδήποτε είδηση για πιθανή θεραπεία του κορονοιού, που δεν περιλαμβάνει την χρήση εμβολίου.
Επεκτείνετε την καραντίνα ξανά και ξανά και ξανά, ανά διαστήματα 2 εβδομάδων, για να προκαλέσετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν και να αψηφήσουν την επικινδυνότητα του ιού.
Τερματίστε την φάση1 της καραντίνας, έπειτα από αρκετή επιβολή καταστολής των διαμαρτυρόμενων, γύρω στον Ιούνιο του 2020, αλλά δηλώστε δημόσια ότι είναι πολύ νωρίς για τον τερματισμό της καραντίνας, αλλά θα την τερματίσουμε όπως και να ‘χει.
Μόλις η κοινωνία επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, περιμένετε μερικές εβδομάδες και μετά συνεχίστε να γιγαντώνετε τα κρούσματα και μετά τους θανάτους, ώστε να αρχίσετε να τους ετοιμάζετε την δεύτερη καραντίνα (φάση2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας, και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε ότι είναι νωρίς για να διαδηλώνετε, και ότι εσείς φταίτε που θέλατε να πάτε στο κομμωτήριο, και οι λάθος επιλογές σας ευθύνονται για την μείωση των ελευθεριών σας.
Τιμωρείστε αυστηρότερα τους παραβάτες στην δεύτερη καραντίνα, αντικαταστήστε τα πρόστιμα με (τζίετεμ?), απαγορέψτε τα ταξίδια, αυξήστε τα σημεία ελέγχου με την βοήθεια του στρατού, αυξήστε την παρακολούθηση και την ιχνηλασία του πληθυσμού με υποχρεωτικά applications, πάρτε τον έλεγχο της τροφής, των καυσίμων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο αν κρίνουν οι αρχές ότι είναι πραγματική ανάγκη και δώσουν άδεια, και διατηρήστε την δεύτερη καραντίνα πολύ περισσότερο από την πρώτη.
Συνεχίστε να καταστρέφεται την παγκόσμια οικονομία, να υποβαθμίζετε την αλυσίδα εφοδιασμού, και μεγαλώστε την έλλειψη τροφίμων, κτλπ.
Διαλύστε κάθε δημόσια διαμαρτυρία με ακραία δύναμη, και στιγματίστε όποιον διαμαρτύρεται ως νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο-εχθρό, γι’ αυτούς που είναι υπάκουοι-υποταγμένοι.
Μετά από 6+μήνες καραντίνας, ξεκινήστε το πρόγραμμα εμβολιασμού, την πιστοποίηση εμβολιασθέντων, και κάντε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που ήταν υποταγμένοι από την αρχή, και επιτεθείτε σε αυτούς που είναι κατά όλου αυτού, λέγοντας ότι είναι κίνδυνος για όλους, και ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό εάν δεν εμβολιαστούν όλοι, και ότι είναι δημόσιοι εχθροί.
Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας συμφωνήσει με την ατζέντα, τότε επιτρέψτε αυτούς τους ανθρώπους να εισέλθουν στο νέο μας σύστημα, στην νέα κανονικότητα, και παράλληλα μειώστε την δυνατότητα όσων αντιστέκονται να εργαστούν και να ταξιδέψουν.
Εάν η πλειοψηφία της κοινωνίας αντισταθούν στην ατζέντα, τότε απελευθερώστε τον δεύτερο (sars/mers/hiv) υβριδικό ιό με την 30%+ θνητότητα, για να προκληθεί τεράστιος τρόμος, και να μετατραπεί γρήγορα η υπάκουη μειοψηφία σε πλειοψηφία, και πείτε τους “εμείς σας τα λέγαμε, αλλά δεν μας ακούγατε”.
Μετά εφαρμόστε το νέο οικονομικό σύστημα κρυπτονομίσματος του Bill Gates Microsoft patent 060606, που χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σωματικών δραστηριοτήτων, που είναι βασισμένες πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά και την προθυμία υποταγής, δηλαδή μια πιο καταστροφική έκδοση του Black Mirror – Fifteen Million Merits που χρησιμοποιεί το φαγητό, το νερό, την στέγαση, και άλλα απαραίτητα για διαβίωση, ως μέσον επιβολής του νέου οικονομικού συστήματος, το οποίο βασικά είναι το “Κάντε ότι σας πούμε να κάνετε και επιβραβευτείτε, με μεγαλύτερη πίστωση, σκορ, και πρόσβαση σε αγαθά που χρειάζεστε για να επιβιώσετε, ή αντισταθείτε σε ότι θέλουμε να κάνετε και τιμωρηθείτε με απαγόρευση πρόσβασης σε ότι χρειάζεστε για να ζήσετε”.

Σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Γκάνας, σταματάει και λέει στους συμπατριώτες του, ότι όλα όσα τους διάβασε έχουν καταγραφεί και ηχητικά, και ότι τους μοιράζει το ηχητικό ντοκουμέντο για να διαδώσουν σε όλους, και να ακούσουν όλοι, τι έχει σχεδιαστεί, από το Rockfeller Foundation, όπου κάποιος κατάφερε να διεισδύσει και να του φέρει την ηχογράφηση, και ότι αυτή την στιγμή την έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο, άλλα μπορεί πολύ σύντομα να την κατεβάσουν, οπότε να την μοιραστούν και να την πολλαπλασιάσουν.
Στην συνέχεια αναφέρετε στην Βίβλο, και λέει ότι αυτό εννοούσε η Βίβλος ότι η αποστολή της ανομίας γίνεται στα κρυφά, και ότι εύχεται ότι μέχρι το τέλος του 2020, με την βοήθεια του Θεού θα αποκαλυφθούν όλες αυτές οι άρρωστες μεθοδεύσεις που κατασκευάστηκαν με μυστικότητα, για να αναγκάσουν όλον το κόσμο να εμβολιαστεί, για να του επιτρέψουν να ζει, και να τον ελέγχουν πλήρως.
Στην συνέχεια λέει ο Θεός να ευλογεί την Γκάνα και όλους τους ανθρώπους, και να ευλογήσει την αποστολή τους να γίνει μεγάλη και δυνατή για να αντισταθούν και να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και το δίκαιο τους. “Πρέπει να αντισταθούμε στην καταπίεση και στα σχέδια του Μπιλ Γκειτς, του Τζορτ Σόρος, του Άντονι Φάουτσι, και την ατζέντα τους για μείωση πληθυσμού, αντιστεκόμαστε, δεν θα επιτύχουν, και ο Θεός είναι βοηθός μας, δεν θα τα καταφέρουν, και ο Θεός θα κρίνει μεταξύ ημών και αυτών που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να μας σπείρουν τον πανικό για να μας ξεγελάσουν και να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα, αλλά ο κόσμος δεν ανήκει σε αυτούς τους κακοήθεις ανθρώπους για κανέναν λόγο, όχι δεν θα γίνει το δικό τους, ο Θεός θα μας βοηθήσει να κάνουμε αυτό που μας λέει η εκκλησία του Ιησού Χριστού να κάνουμε, να τους αντισταθούμε μέχρι να τους αναγκάσουμε να αποτύχουν.”
Ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο ανήρτησε αυτή την δημόσια ομιλία του μέσα στην Βουλή της Γκάνας, σε μορφή βίντεο με τίτλο “President of Ghana Exposes how a Virus is the Perfect Narrative of Tyrants” διάρκειας 14 λεπτών πριν 2 μήνες περίπου στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και στο Youtube, όπου πριν φτάσει στα 500 views, του το κατεβάσανε, με συνέπεια να κατεβεί από όλα τα social media.
Επειδή μου το κατεβάσανε και εμένα όταν το είχα δημοσιεύσει και δεν γνωρίζω αν θα μου επιτραπεί να το ξαναδημοσιεύσω στο διαδίκτυο, σας μετέφερα γραπτώς τι ειπώθηκε, στην δημόσια ομιλία του Προέδρου της Γκάνας στην Βουλή της Γκάνας.

Πέρα από την ηχογράφηση άφησε και αρκετά Link τα οποία δεν πρόλαβα να σώσω, εκτός ενός, το οποίο δεν γνωρίζω εάν έχει αλλαχτεί το περιεχόμενο του από τότε, και είναι το εξής: http://www.nommeraadio.ee/…/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf
Αφήνω και ένα Link για την πατέντα 060606 που κατοχύρωσε επίσημα η Microsoft.
https://www.pressproject.gr/i-patenta-wo-2020-060606-tis-m…/
Καθώς και ένα Link για το Black Mirror – Fifteen Million Merits, με το οποίο επεξηγείτε η πατέντα της Microsoft.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fifteen_Million_Merits

πηγή

loading...