Καρατζαφέρης: Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας

“Δεν μπορεί ο Καλογρίτσας να είναι το μοναδικό καταφύγιο της Νέας Δημοκρατίας”
Οιδρυτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για εμπλοκή πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε υπόθεση παιδεραστίας.

Απογοητευμένος από το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού της χώρας δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα περί χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

«Δεν μπορεί ο Καλογρίτσας να είναι το μοναδικό καταφύγιο της Νέας Δημοκρατίας. Σιγά το θέμα! Τελείωσε, έκανε τον κύκλο του» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89».

«Είναι ενοχλητικά και προσβλητικά όσα ακούγονται, για όλο τον πολιτικό κόσμο. Έχει να κάνει με γενικότερο έλλειμμα παιδείας στον πολιτικό κόσμο. Η σημερινή βουλή δεν έχει ποιότητα. Λείπουν τα πρόσωπα που κάποτε καθοδηγούσαν» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, ο ιδρυτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ).

Αποκάλυψε δε την ύπαρξη υπόθεσης παιδεραστίας, στην οποία εμπλέκεται πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ακούω, και κανείς δεν συγκινείται, ότι υπάρχει πρώην υπουργός που είναι παιδεραστής. Δεν είναι η πρώτη φορά για τη Νέα Δημοκρατία» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Οι ισχυρισμοί Καλογρίτσα

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το οποίο και δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες, ο κ. Καλογρίτσας υποστήριξε ενόρκως ότι ο Νίκος Παππάς και το Μαξίμου προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, το καλοκαίρι του 2016.

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έλαβε «εικονικό» δάνειο, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, από τη λιβανέζικη εταιρεία «CCC», προκειμένου να πληρώσει το ποσό που απαιτούνταν για την τηλεοπτική άδεια.

Με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα παραπάνω κατατέθηκαν ενόρκως από τον επιχειρηματία στο πλαίσιο αστικής αντιδικίας με την εταιρεία «CCC».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε τις επίμαχες καταγγελίες, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ελβετική δικαιοσύνη έχει ήδη απορρίψει ως ψευδή την κατάθεση του κ. Καλογρίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, έχοντας την εταιρεία «Τοξότης». Το 2016, είχε διεκδικήσει μία από τις τηλεοπτικές άδειες. Ωστόσο, η συμμετοχή του απορρίφθηκε, λόγω προβλημάτων στην εγγυητική επιταγή.

loading...