Φερέφωνο του Ερντογάν η Γερμανική Ντώϋτσε Βέλλε Συκοφαντεί την Ελλάδα για το μεταναστευτικό

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Η Ντώϋτσε Βέλλε, τηλεοπτικός προπαγανδιστικός τηλεβόας της Γερμανίας, αφιέρωσε σήμερα σημαντικό μέρος του ειδησεογραφικού δελτίου της σε  εικονογραφημένες βιτριολικές επιθέσεις  κατά της Ελλάδας , καταγγέλλοντας την ότι καταπατά το Διεθνές Δίκαιο, χρησιμοποιώντας «μεταμφιεσμένους άνδρες της ακτοφυλακής» με μικρά σκάφη για την απώθηση μεγάλων φουσκωτών λέμβων από την Τουρκία, γεμάτων με πρόσφυγες κατευθυνόμενους σε Λέσβο και Σάμο.

Την βιντεογραφημένη σκηνή μιας τέτοιας θαλάσσιας αντιπαράθεσης συνόδευαν, για την επιζητούμενη δραματοποίηση,
οι εκρήξεις ανθρωπιστικής αγανάκτησης δύο υστερικών δεσποινίδων, προφανώς υπαλλήλων κάποιων ΜΚΟ του Συστήματος Σόρος, που κατήγγειλαν και την Ε.Ε. για την «ανοχή» της στην απάνθρωπη ελληνική συμπεριφορά.

Παρουσιαστής της εκπομπής, ονόματι Μάρτιν, συνεισέφερε και την πληροφορία ότι στις επιχειρήσεις θαλάσσιας απώθησης η Ελλάδα χρησιμοποιεί έκτακτα μισθοφορικά πληρώματα. Αναφέρθηκε επίσης και στις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων στην Ελλάδα.

Στην μακρόσυρτη ακροαματική διαδικασία εκλήθη (ως μάρτυς/κατηγορούμενος) και ο αρμόδιος υπουργός κ. Μυταράκης,
ο οποίος περιορίσθηκε σε ρόλο συνηγόρου της υπεράσπισης, επικαλούμενος και την μαρτυρία της Φρόντεξ και πληροφόρησε  τον αυτόκλητο Γερμανό ανακριτή του ότι στην Ελλάδα θα εγκατασταθούν 38 (!!!) κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Οδυνηρή εντύπωση άφησε στον Έλληνα ακροατή αυτής της -επικουρικής στις τουρκικές κατηγορίες- γερμανικής προπαγάνδας ότι ο κληθείς σε απολογία υπουργός και εκπρόσωπος της Ελλάδας δεν ετόλμησε ( δεν διανοήθηκε;) να αδράξει την εξαιρετική ευκαιρία ανατροπής της γερμανό-τουρκικής προπαγανδιστικής επιχείρησης, καταγγέλλοντας διεθνώς, μέσω της γερμανικής «βουβουζέλας», την εγκληματική ενοχή της Γερμανίας για τα πάθη μεταναστών και ξενιστών τους στις χώρες της υποτελούς Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

loading...