Χρήστος Μαντζιάρης : Με την Αγιά Σοφιά ανοίγουν τον δρόμο για τον Ναό του Σολομώντος

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Ο Ερντογάν με την απόφασή του να μετατρέψει τον πρωτεύοντα ναό της ορθοδοξίας, τον Ναό της Αγίας Σοφίας, σε μουσουλμανικό τέμενος κατόρθωσε ν’ αποδείξει ότι οι διεθνείς οργανισμοί τύπου UNESCO είναι επουσιώδους ισχύος και δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα σχέδια και συμφέροντα, αυτών που εφηύραν και ίδρυσαν αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς. Δηλαδή, των παγκοσμιοποιητών.

Το ένα θέμα είναι αυτό. Το άλλο θέμα είναι ότι με την απόφασή του αυτή ο Ερντογάν, φέρνει πιο κοντά τα πολεμικά γεγονότα δια των οποίων θα διαμορφώσουν τις συνθήκες δημιουργίας του «μεγάλου» Ισραήλ, που σημαίνει την επανεμφάνιση του Ναού του Σολομώντος στο όρος Σιών. Διότι «μεγάλο Ισραήλ» και «Ναός του Σολομώντος», πάνε μαζί.

Επομένως, δια του Ερντογάν, δημιουργούν διεθνές «προηγούμενο» βάσει του οποίου θα μπορούν και άλλες χώρες να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Δηλαδή, πρώην ναοί, οι ο οποίοι τώρα είναι ιστορικά μνημεία, μουσεία, κλπ, άσχετα στην κυριότητα της χώρας στην οποία ευρίσκονται τώρα, να ξαναγίνουν ναοί αδιάφορο για ποια θρησκεία χτίστηκαν. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός των Εξωτερικών υποθέσεων της Τουρκίας, Μ. Τσαβούσογλου, είπε ότι «και στην Ισπανία τζαμιά έγιναν εκκλησίες». Ναι, αλλά αυτό συνέβη πριν από αιώνες, κάτι που σημαίνει με την απόφαση για την Αγία Σοφία, «γεφυρώνουν» χρονικά χάσματα και η Ιστορία γίνεται μέρος της πραγματικότητος και όργανο της διεθνούς πολιτικής.

Η UNESCO φαίνεται ότι έφθασε στην ημερομηνία λήξης της και ο όρος «μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς» θα καταντήσει ιστορικό κατάλοιπο. Τελείωσε η περίοδος ισχύος της και πλέον οι χώρες, και κυρίως οι χώρες με φιλοπάτριδες Κυβερνήσεις και όχι όπως εδώ, θα το εκμεταλλευθούν ώστε να βοηθήσουν τα έθνη τους.

Πρώτο και καλύτερο κράτος που «τρίβει τα χέρια του» με ικανοποίηση, είναι το Ισραήλ, διότι θα μπορεί πλέον να επικαλεσθεί ότι ο καταλειφθείς χώρος από τους μουσουλμάνους στο έδαφος όπου ήτο κτισμένος ο Ναός του Σολομώντος στον οποίο είναι τα τεμένη του Ομάρ και του Αλ-Ακσά, πρέπει να αδειάσει ώστε να καταστεί δυνατή η οικοδόμηση του Ναού του Σολομώντος. Το «προηγούμενο» που δημιούργησε ο Ερντογάν ευνοεί αφάνταστα το Ισραήλ και παραλλήλως αφαιρεί επιχειρήματα από τους μωαμεθανούς διότι πολύ απλά θα ισχυρισθεί ότι, εσείς οι μουσουλμάνοι πήρατε την Αγία Σοφία, και έχετε και την επιπλέον ικανοποίηση ότι πλήττεται καιρίως την Ορθοδοξία, οπότε τι είναι για σας ν’ ανταλλάξετε την Αγιά

Σοφιά με τα δύο αυτά τζαμίδια; Το κέρδος είναι δυσανάλογα υπέρ σας. Το κέρδος είναι αναμφισβήτητα υπέρ του μωαμεθανισμού.

Είναι πολύ λογικοφανές το επιχείρημα του Ισραήλ, αλλά τελευταίως οι μουσουλμάνοι έχουν συνηθίσει μόνο να παίρνουν και όχι να δίνουν, οπότε το πιθανότερο είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έναρξη του πολέμου στην Μέση Ανατολή ώστε η μελλοντικώς ισοπεδωμένη Ιερουσαλήμ, διακαής πόθος των Ασκεναζίμ, να ξανακτισθεί και να είναι πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου στην οποία θα κατοικούν οι «εκλεκτοί» παγκόσμιοι σιωνιστές.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το σίγουρο είναι ότι ο Ερντογάν, ικανοποιώντας τα σχέδια των σιωνιστών, κάνει την Αγιά Σοφιά τζαμί διότι μπορούν πλέον οι Ιουδαίοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες απομάκρυνσης των δύο τζαμιών από το όρος Σιών. Χωρίς Ναό του Σολομώντος δεν μπορεί να γίνει η έλευση του «βασιλιά τους».

Επίσης σύμφωνα με κάποια κείμενα, ο σιωνιστικός όφις πριν την Ιερουσαλήμ θα σταματήσει στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε πολύ κοντά σε μεγάλα γεγονότα. Ιδιαίτερης αξίας αποτελεί η αναφορά που γίνεται στην εισαγωγή των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών» στην οποία αναφέρεται η πορεία του σιωνιστικού όφεως στον πλανήτη. Σύμφωνα με το κείμενο ο τελευταίος σταθμός του σιωνιστικού όφεως είναι η Ιερουσαλήμ και προτελευταίος είναι η Κωνσταντινούπολη.

Είναι γραμμένο επ’ ακριβώς: «Οι Σιωνισταί έχουσιν από πολλού χρόνου ερίσει τον χάρτην, εις τον οποίον είναι εγκεχαραγμένον το δρομολόγιον του ερπετού, και επί του χάρτου αυτού σημειούνται οι μεγάλοι σταθμοί του δρομολογίου, οι διανυθέντες και οι μέλλοντες να διανυθώσιν. Ο χάρτης δεικνύει δια βελών τους τελευταίους σταθμούς: …, την Κωνσταντινούπολιν και τέλος την Ιερουσαλήμ, την αφετερίαν και το τέρμα του μοιραίου δρομολογίου».

Όλα ταιριάζουν. Διεθνής πολιτική, σιωνιστικά σχέδια και προφητείες. Είμαστε πολύ κοντά στον γενικό πόλεμο. Είμαστε πολύ κοντά στον πόλεμο κατά τον οποίο θ’ αποτύχουν πάλι οι παγκοσμιοποιητές. Είμαστε κοντά στον πόλεμο από τον οποίο θα βγουν θριαμβευτές η Ορθοδοξία και η Ελλάς.

Το να κάνει ο Ερντογάν τζαμί την Αγία Σοφία, είναι μια ενέργεια με πολλές προεκτάσεις και συνέπειες, οι οποίες θα αποκαλύπτονται από τώρα και στο εξής σταδιακά. Ελπίζουν οι σιωνιστές ότι θα απομακρύνουν τα τζαμιά, του Ομάρ και του Αλ-Ακσά, και θα κτίσουν τον Ναό τους, βάσει διαδικασιών που ξεκίνησαν κάνονταν την Αγιά Σοφιά τζαμί.

Αυτές είναι οι σιωνιστικές ελπίδες. Εμείς, οι Έλληνες, ας ετοιμαστούμε ν’ αναφωνήσουμε, «Ξανά νενίκηκά σε Σολομών».

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...