Η πρόεδρος των ιερόδουλων ξεσπά: «Να βάλουμε στις μάσκες φερμουάρ;»


H πρόεδρος της Ένωσης Ιερόδουλων στην Ελλάδα χαρακτηρίζει «αστεία» τα μέτρα για τους οίκους ανοχής.
«Πώς ένα κορίτσι θα ευχαριστήσει έναν πελάτη με μάσκα;», διερωτάται και «ρίχνει» τον πλανήτη.

Τα λόγια της έγιναν θέμα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Όπως επισημαίνουν ιερόδουλες, τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό είναι ανεφάρμοστα. Σε μεγάλο οίκο ανοχής, βέβαια, ιερόδουλες από την Βενεζουέλα δήλωσαν πως νιώθουν ανακούφιση επιστρέφοντας στη δουλειά, αφού από τα μέσα Ιουνίου, όταν και επετράπη στους ελληνικούς οίκους ανοχής να ανοίξουν ξανά, έχουν μια σταθερή ροή πελατών.

Τα μέτρα, ωστόσο, δεν μπορούν να εφαρμοστούν, όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής. «Είναι αστεία», δηλώνει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κανελλοπούλου, πρόεδρος της Ένωσης Ιερόδουλων στην Ελλάδα, που τονίζει ότι βάζει ένα χάρτινο σεντόνι στο κρεβάτι, το οποίο ο πελάτης το σκίζει μόλις μπαίνει στο δωμάτιο.

«Λένε να μην κάνεις χειραψία με τον πελάτη στην αίθουσα αναμονής και μετά πηγαίνεις μέσα στο δωμάτιο και όλα συμβαίνουν», είπε. «Ποιο είναι το νόημα;».

Οι ιερόδουλες θα πρέπει να «τηρούν τις αποστάσεις» και να αποφεύγουν την επαφή «πρόσωπο με πρόσωπο», ενώ η χρήση μάσκας «θα μπορούσε να αποτελέσει ως μέρος του παιχνιδιού», προτείνουν οι κανόνες.

«Είναι, όμως, αστείο. Πώς ένα κορίτσι θα ευχαριστήσει έναν πελάτη με μάσκα; Πρέπει να βάλει φερμουάρ στη μάσκα;», διερωτάται η κ. Κανελλοπούλου και «τραντάζει» τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :