ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ

Εμβληματικά εγκαίνια κατεδάφισης από τον Πρωθυπουργό ακόμα της Ελλάδας, μετά από δεκαετίες παρακράτους που άφησαν αναξιοποίητη την καρδιά της Αττικής εσκεμμένα.

Τώρα επιτέλους γκρεμίζονται τα τείχη από τον πρωθυπουργό, με προκαταβολικά έξοδα, ενώ υπάρχουν ακόμη δικαστικές εκκρεμότητες στη διαδικασία του διαγωνισμού του καζίνο και μεταβίβαση δεν υπάρχει. Μιας διαδικασίας που κινδυνεύει να καταλήξει σε διαγωνισμό του ενός εξαίροντας το πνεύμα του σύγχρονου συναγωνισμού.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός των ανύπαρκτων Επενδύσεων σε συνέχεια των Επενδύσεων-μαϊμού του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να διψούν για κορδέλες σε μία Ελλάδα που πνίγεται και συρρικνώνεται με δόλο.

Ένα Κράτος παρία, ένα Κράτος μακέτα, αναμένεται να λάμψει για λίγες στιγμές σε μία Ελλάδα που ξεψυχά πατημένη, ενώ γύρω της γίνονται πάρτι εις βάρος της.

Συγχαρητήρια, σε όσους βλέπουν επενδύσεις σε μία κοινωνία φτωχών που εξαθλιώνονται ημέρα με την ημέρα καθώς πεθαίνει η βρώμικη γενιά της Χούντας και του Πολυτεχνείου.

Αυτή είναι η Ελλάδα που παραλάβατε, κύριε Μητσοτάκη, αυτή και παραδίνεται, τελικά. Μηδέν εις το πηλίκον της υψηλής κοπτοραπτικής σας.

Εγκαίνια της κατεδάφισης. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που ψήφισε ο λαός την 7η Ιουλίου 2019 για να απαλλαγεί από τους ηθοποιούς της πολιτικής;

Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...