Συνέλληνες

Πριν από 2.500 όταν οι απεσταλμένοι των Περσών ζήτησαν «Γην και ύδωρ» ως δείγμα υποταγής των Ελλήνων στον Ξέρξη τον μεγάλο βασιλέα των Περσών και οι μεν Σπαρτιάτες «τους έριξαν στο πηγάδι για να βρουν όση γη και νερό ήθελαν» οι δε Αθηναίοι απάντησαν «όσο ο ήλιος θ’ ακολουθεί την ίδια πορεία αποκλείεται να συνθηκολογήσουμε με τον Ξέρξη».

Σήμερα ο νέος Ξέρξης είναι ένα αντίγραφο του Χίτλερ που παριστάνει τον τούρκο Σουλτάνο και ζητάει ακόμη και την ψυχή μας. Οι νεότεροι πρωθυπουργοί εβραίοι και τούρκοι στην καταγωγή του δίνουν ότι ζητάει και ντροπιάζουν το παρελθόν της της Ελλάδος μας:

-Ο αυτοεξόριστος των Παρισίων Κ. Καραμανλής ο πρεσβύτερος έδωσε στους Τούρκους την μισή Κύπρο για να παριστάνει τον Εθνάρχη.

-Ο αλήστου μνήμης πατέρας Μητσοτάκης είπε το αμίμητο εκείνο «Ποιος θα θυμάται την Μακεδονία μετά από δέκα χρόνια» υπογράφοντας έτσι την προδοσία.

-Ο εβραίος ολετήρας Σημίτης γνήσιο τέκνο της Σιών για την αφαίρεση της σημαίας των Ιμίων από τους τούρκους είπε «Εγώ για ένα πανί!!! δεν κάνω πόλεμο». 

-Ο αλλοπρόσαλλος Α. Σαμαράς κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία.

-Ο εβραίος Τζέφρυ Γιωργάκης Παπανδρέου, ενθάρρυνε τους τούρκους λέγοντας «Εγώ για μερικά στρέμματα χωράφι δεν κάνω πόλεμο τα δίνω και κοιμάμαι ήσυχος» αυτός ο πανηλίθιος άνθρωπος έβλεπε την Ελλάδα για χωράφι και επί πλέον την έβαλε υπό τον έλεγχο των διεθνών τοκογλύφων.

-Ο τουρκόσπορος Τσίπρας κατάργησε μια ιστορία 3.000 ετών και ΠΑΡΕΔΩΣΕ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια φυτεύοντας ένα τεράστιο μελλοντικό πρόβλημα για την Ελλάδα.

Οι μόνες πατριωτικές φωνές που ακούστηκαν ήταν «Βυθίσατε Χόρα» του Α. Παπανδρέου και το  «Veto εναντίον των Σκοπίων» από τον Κ. Καραμανλή τον νεότερο.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά εμφανίστηκε και ο εβραίος καθηγητής του ΕΚΠΑ  Χ. Ροζάκης να μας πει ότι το Καστελόριζο είναι μακριά από τον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας και πρέπει να δοθεί στην Τουρκία.

Γελοιωδέστατε και αμαθέστατε βλάκα Ροζάκη βάσει ποιων διεθνών δεδομένων το στηρίζεις; Πρέπει να σου αφαιρέσουν ακόμη και το πτυχίο. Θυμήσου ανιστόρητε καραγκιόζη ότι η Αγγλία το 1982 εκστράτευσε και πολέμησε δυόμιση μήνες στα νησιά Φώκλαντ που απέχουν !4.520 χιλιόμετρα και όχι 500 χιλιόμετρα που απέχει το Καστελόριζο.

Συνέλληνες ήρθε η ώρα του ξεσηκωμού, οι εφιάλτες έγιναν αδίστακτοι.

Γεράσιμος Καλογεράκης. 

loading...