Λιακόπουλος: Τι θα γίνει με το κακομαθημένο κωλόπαιδο;

Όσον αφορά τη δήλωση του εκπροσώπου του Πούτιν, για το ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εξυπηρετεί τους Ρώσους τουρίστες, αφού δεν θα πληρώνουν εισιτήριο εισόδου στο πρώην μουσείο, να θυμηθούμε, οι Ρώσοι ήταν ανέκαθεν κατά της θρησκευτικής ισχύος των Ελλήνων. Περισσότερο συμφωνούν με τον Πάπα παρά με τους ‘Ελληνες.

Οι δηλώσεις μάλιστα αυτές, έχουν στενοχωρήσει και απογοητεύσει πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες , όπως και άλλες παρόμοιες στο παρελθόν (για τα Σκόπια κτλ).

Έχετε πολλές και πολλοί παρεξηγήσει το ότι μας συνέφερε να κάνουν οι Ρώσοι κόντρα στα κομμούνια του Ομπάμα και ενάντια στη νέα τάξη των πραγμάτων γενικότερα, αφού ο Πούτιν ελέγχεται από την αντίθετη ελίτ, δηλαδή αυτήν της παλιάς τάξης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το ρωσικό κράτος υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Το κακό είναι το ότι ο ελληνικός λαός αρέσκεται σε αυτού του είδους την αντιμετώπιση και την κομμουνιστική νοοτροπία της αντιμετώπισης των προβλημάτων του από κάποιον “άλλον”, αλλά ποτέ από τον ίδιο, γιατί του έχουν πει (τον παραμύθιασαν) ότι ο λαός δεν φταίει ποτέ για τίποτε.

Ο γλυψιματικός και καθολικά κομμουνιστικός τρόπος αντιμετώπισης του ελληνικού λαού (“σοφός λαός” και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες) από τις ελληνικές κυβερνήσεις, που θυμίζει αντιμετώπιση νηπίου, έχουν μετατρέψει τον ελληνικό λαό σε ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο, με μνήμη χρυσόψαρου και I.Q. ραδικιού.

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

https://www.el.gr/

loading...