Οι δώδεκα εντολές της νέας κανονικότητας, του Γρηγ. Βαλλιάνου

Ως ελάχιστη προσφορά στον τιτάνιο αγώνα των κυβερνώντων και των λοιμωξιολόγων για τη σωτηρία της ζωής μας, όπως μας διαβεβαιώνουν συνεχώς, προσφέρω τις «δώδεκα εντολές» της νέας κανονικότητας. Όλοι μας πρέπει να τις τηρήσουμε με «θρησκευτική ευλάβεια», ιδιαίτερα πρέπει να φροντίσουμε να πετύχει το πείραμα της μουτσούνας (υποχρεωτική χρήση μάσκας). Γιατί μετά το δεύτερο κύμα του φονικού ιού, που όπως μας λένε είαι ήδη στην πόρτα μας, έρχεται σύμφωνα με τους «επιστήμονες», λόγω της κλιματικής αλλαγής η νέα και χειρότερη πανδημία, η πανδημία τουιού του Δυτικού Νείλου. Τότε αντί για μάσκες θα φοράμε και θα κυκλοφορούμε με κουνουπιέρες.

===

Οι δώδεκα εντολές της νέας κανονικότητας

01. Με όλες τις σκέψεις και όλη τη δύναμή σου φρόντισε να προσαρμοστείς στη νέα κανονικότητα, κάνοντας το θέμα COVID-19 το νόημα της ζωής σου!

02. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσεις τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης και των σοφών λοιμωξιολόγων κατά του ιού COVID-19!

03. Δεν πρέπει να επικρίνεις την κάλυψη του COVID-19 από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με οποιονδήποτε τρόπο! Εκεί σε πληροφορούν σοφοί επιστήμονες λοιμωξιολόγοι με τη βοήθεια ανιδιοτελών δημοσιογράφων για τη μία και μοναδική αλήθεια γύρω από τον COVID-19.

04. Δεν πρέπει να ακούς κανέναν επιστήμονα που πιστεύει, ότι ο τρέχων κίνδυνος μόλυνσης είναι χαμηλός, οι επίσημες στατιστικές είναι παραπλανητικές και οι αυστηροί περιορισμοί είναι η καταστροφή του κοινωνικού ιστού και της πραγματικής οικονομίας!

05. Πρέπει να φοράς μάσκα, όπου και να βρίσκεσε, στη θάλασσα, στο πάρκο και στον αγρό ακόμη και μέσα στο σπίτι σου, έτσι ώστε ο φόβος σου για μόλυνση να παραμείνει συνεχώς ζωντανός και να αυξάνεται ο φόβος των άλλων!

06. Δεν πρέπει να δώσεις στα παιδιά σου, στους γέρους γονείς σου ή στους φίλους σου την εσφαλμένη ελπίδα,  ότι μπορεί να ζήσουν ξανά ελεύθερα, χωρίς μάσκες και δίχως απαγορεύσεις και περιορισμούς στις κοινωνικές τους επαφές!

07. Δεν πρέπει να αρωστήσεις ποτέ από καμία άλλη ασθένεια εκτός από τη μόλυνση COVID-19 και δεν πρέπει να πεθάνεις από οποιαδήποτε άλλη αιτία! Στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν ασθενείς από άλλες αρρώστιες, δεν υπάρχουν θάνατοι από άλλες αιτίες, η μόνη αιτία είναι ο COVID-19.

08. Δεν πρέπει ποτέ να θέσεις το ερώτημα, εάν υπάρχουν άλλα μέσα κατά του ιού COVID-19 εκτός από τον προγραμματισμένο, ίσως υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον οποίο θα  πρέπει να εύχεσαι  με όλη την δύναμη της ψυχής σου!

09. Πρέπει να θεωρήσεις, ότι τα μέτρα και οι ιδέες του Μπιλ Γκέιτς, του ΠΟΥ και των σοφών λοιμωξιολόγων (π.χ. κ. ΣωτήρηΤσιόδρα)είναι απόλυτα σωστά, επιστημονικά επιβεβαιωμένα και δεν πρέπει επουδενί λόγο να αμφισβητούνται!

10.Πρέπει να φροντίζεις, ώστε να επικρατεί φόβος και πανικός στον κύκλο των συγγενών και των φίλων σου, έτσι ώστε κανείς να μη σκεφτεί να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα των περιοριστικών μέτρων, πριν υπάρξει ο σωτήριος, υποχρεωτικός ίσως εμβολιασμός!

11. Πρέπει να καταδώσεις (κοινώς καρφώσεις) χωρίς δισταγμό όλους (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, συγγενών και φίλων σου) που παραβιάζουν πραγματικά ή σκοπέυουν να παραβιάσουν έναν κανονισμό COVID 19, ακόμη και αν δε βλάπτουν κανέναν. Ως ανταμοιβή, θα έχεις την ικανοποίηση, ότι εκτέλεσες το καθήκον σας ως άξιος πολίτης της νέας κανονικότητας!

12. Μην υποπέσεις στον πειρασμό της αμφισβήτησης, επειδή δεν βλέπεις ακόμη γύρω σου  αρρώστους και πτώματα. Μην απογοητεύεσε, άνοιξε την τηλεόρασή σου σε ένα οποιοδήποτε κανάλι. Εκεί θα έχεις την κατάλληλη ενημέρωση σε εικόνα και ήχο για να μπορέσεις να απομακρύνεις από τη σκέψη σου κάθε ιδέα αμφισβήτησης. Εξάλλου, αν περιμένεις λίγο ακόμη θα δεις γύρω σου τα πραγματικά πτώματα της οικονομίας (λουκέτα, ανέργους, άστεγους, επαίτες  κ.λπ.), θα δεις και θα ζήσεις τότε τη νέα κανονικότητα.

Υ.Γ.: Για τη 13η εντολή, που αφορά τη σεξουσλική επαφή, θα επανέλθω, μόλις οι «ειδικοί επιστήμονες» αποφασίσουν τελικά, πως θα λαμβάνει χώρα η σεξουσλική επαφή, τηρώντας παράλληλα και την απαραίτητη απόσταση του ενός τουλάχιστον μέτρου.

Από Βαλλιάνο Γρηγόρη

Στουτγάρδη / Γερμανία
Εικόνα : Δον ΨΥΧΩΤΗΣ 

loading...