Νίνα Δ.Παυλίδου. – ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακεδονικό: Απέλαση των σκοπιανών πρακτόρων, που οργώνουν ελεύθερα την Ελληνική επικράτεια, προωθώντας την ανθελληνική προπαγάνδα των σφετεριστών της εθνικής μας κληρονομιάς. Πρόταξη του ζητήματος των 200.000 Ελλήνων που – κατά την ομολογία του ίδιου του Γκλιγκόρωφ – ζουν στα Σκόπια. Διάλυση του μορφώματος των Σκοπίων, σύνορα με την Σερβία. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας.
Απόδημος Ελληνισμός: Με κάθε μέσο συμπαράσταση του Εθνικού μας Κράτους στην οργάνωση, εκπαίδευση και ανάδειξη των Ελληνικών παροικιών και των δημιουργικών, αγνών πατριωτών αδελφών μας, απανταχού της Γης. Πλήρης αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.
Αιγαίο: Επάνδρωση όλων των νησιών και αμυντική ασπίδα εξοπλισμών, χωρίς ύποπτες, εκ των προτέρων, τυμπανοκρουσίες. Άμεση άσκηση του διεθνώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της χώρας μας για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Το Αιγαίο ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική θάλασσα.

Θράκη: Εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας κατά τη Συνθήκη της Λωζάννης. Όσοι Έλληνες Χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, τόσοι Μουσουλμάνοι στη Θράκη. Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη.

Κύπρος: Συνδρομή με κάθε τρόπο στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση των Κατεχομένων. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι αυτή της ισχύος και των όπλων. Η Κύπρος είναι Ελληνική.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
#ΕΛΛΗΝΩΝ #ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Νίνα Δ.#Παυλίδου.

loading...