Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΖΑΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΠΑΡΕ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ Ο Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τηλεφωνικά τον Ερντογάν…. για το άνοιγμα της Sümela μετά την αποκατάσταση. 
Ο Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τηλεφωνικά τον Ερντογάν για το άνοιγμα της Sümela μετά την αποκατάσταση της αφού χθες ο Σουλτάνος έκανε ψηφιακά τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονής. 
Υποταγμένος στην Υψηλή Πύλη ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..
Την ώρα που οι Νεοθωμανοί ύψωσαν ξίφη μέσα στην Αγια Σοφιά και κήρυξαν εναντίον μας θρησκευτικό ιερό πόλεμο τζιχάντ, κάλυψαν την Παναγία βλαστημώντας την ότι είναι ακατανόμαστη αυτήν που Χαίρε βάθος δυσθεώρητον κι Αγγέλων οφθαλμοίς και δεν είχε την παραμικρή τσίπα να κάνει την παραμικρή δήλωση καταγγελίας, προσκύνησε τον Ερντογάν και τον ξεπλένει για την ψευτοπαράτα του, για τίποτα νέο, ότι η Σουμελά παραδόθηκε σε λειτουργία..
Kατάντησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο θρησκευτικό ασκέρι Γενιτσαρισμού και Βάση Αμερικάνικη… Νάτη η Κερκόπορτα βγήκε.. πάντα στο τέλος βγαίνει ο Προδότης για την απαιτούμενη Κάθαρση….
Το μόνο που ψέλλισε από την Τένεδο ο Τούρκος κατά κυριολεξίαν Υπήκοος Οικουμενικός ήταν το εξής ανιστόρητο «κάθε Ορθόδοξος ναός είναι τόσο μεγάλος όσο και η Αγιά Σοφιά» ήταν το μήνυμά του, δύο ημέρες μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και μετά την πρώτη προσευχή.Δηλ. ας πάει και το παλιάμπελο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...