Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν είναι Έλληνες ! Για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε στην καταστροφή..

GEWKWN
Αυτοί που μας κυβερνούν… δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος !..

Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο….. Όσο πιο πολλά προδίδεις, τόσο πιο ψηλά μπορείς να φτάσεις στην «Ελληνική» Δημοκρατία

Κατάντησαν το λαό μας μίζερο και αλλοτριωμένο, και την νεολαία μας, πρεζόνια, φυγόστρατους και ομοφυλόφιλους.

Δεν τους νοιάζει εάν οι γενιές των Ελλήνων που ζουν σήμερα στην Ελλάδα θα είναι και οι τελευταίες. Η έγνοια τους είναι πώς να εξασφαλίσουν το μικροσυμφέρον τους και πώς να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Τούρκων αδελφών τους. Η καθημερινή τους αγωνία είναι πώς εξυπηρετήσουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Μερικές γραμμές από το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού (εβραίου-Αρόν Αβούρι)που φέρει το ψευδώνυμο «Κώστας Σημίτης».

«Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σε εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μία σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα.»……Κωνσταντίνος Σημίτης

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….

Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής

Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: παππούς του ο Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικό στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ. έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του είναι η καταστροφή της Ελλάδας

Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών, έχει τουρκική καταγωγή από το χωριό Καραμανλί (Karamanli) της Δυτικής Τουρκίας

Στεφανόπουλος: αλβανικής καταγωγής κατ’ ιδίας δήλωσης

Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ» Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).

Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.

Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.

Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε. Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα (Φανή – Ιωάννα) που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι παντρεμένη με Εβραίο και μάλιστα, ο γάμος έγινε σε Εβραϊκή Συναγωγή.

Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.

Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά

Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ. Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.

Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.

Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.

Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία.

Βενιζέλος: Τούργκογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.

Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.

Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.

Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί……. thesecretrealtruth

Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας.

Ανδρέας Παπανδρέου 1995… στιγμές ειλικρίνειας…ο νοών… νοείτω…

…Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά! Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα – ποιοι μίλησαν και τι είπαν· ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ…….

ο νοών… νοείτω….

ΕΛΛΗΝΕΣ, το μέλλον της πατρίδας επαφίεται στον πατριωτισμό ενός εκάστου από εμάς και ενός εκάστου από τους λοιπούς συμπατριώτες μας, των οποίων η ψυχή εξακολουθεί να πάλλει Ελληνικά.

Ο αγώνας μας είναι πάνω από όλα, αγώνας επιβίωσης. Είναι αγώνας διαφώτισης του λαού μας. Είναι αγώνας καταγγελίας των προγεφυρωμάτων του εχθρού. Είναι αγώνας ανατροπής της ήττας.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελπίδα δεν έχει σβήσει. Πως υπάρχει ακόμη δύναμη αντίστασης. Δύναμη αντίστασης ενάντια στους πολιτικάντηδες, ενάντια στους προδότες, ενάντια στην εκμετάλλευση, ενάντια στη σήψη, ενάντια στην παρακμή, ενάντια στη μιζέρια.

Να δώσουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιοι ακόμη που δεν θα δεχτούμε να μας κλέψουν την πατρίδα οι ανθέλληνες, πως δεν θα δεχτούμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα στους βάρβαρους της Ανατολίας και στην Νέα Τάξη.

Σφίξτε τις γροθιές….. Σφίξτε τα χέρια, ενωμένοι και με πίστη αταλάντευτη στο Θεό, με ήθος και σθένος αγωνιστή, με σεβασμό στην παράδοσή μας, με γνώση και προσήλωση προς την Ελληνική Ιστορία μας, να βγούμε έξω και να αναζητήσουμε τους όσους ζωντανούς, κατά τον Ίων Δραγούμη

Ο προδότης στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε θέση ούτε στη ζωή, ούτε στο θάνατο. Οι προδότες εκτελούνταν και τα πτώματα τους πετάγονταν μακριά από την πολιτεία. Υπήρχε νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους προδότες, πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική. Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση για προδοσία. Επίσης καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών Τους θεωρούσαν επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας».

https://www.youtube.com/watch?v=3XdfnyUW16A

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

GEWKWN

loading...