ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ! ! !

Έχουν περάσει κάποιες ώρες που το τουρκικό Συμβούλιο της Επικρατείας, (το κορυφαίο διοικητικό δικαστήριο της Τουρκίας), ανακοίνωσε ότι ακύρωσε το κυβερνητικό διάταγμα του 1934, με το οποίο μετατράπηκε σε μουσείο η Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, αποφασίζοντας ότι είναι παράνομο και ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη μετατροπή του μνημείου σε τζαμί, παρά τις διεθνείς προειδοποιήσεις εναντίον μιας τέτοιας ενέργειας και ο λεγόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος, σαν γνήσιο τέκνο της Άγιας οικογένειας, σκέφτεται -από εκεί που είναι- να κάνει αύριο (και όχι χθες) διάβημα που θα “ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ”.
Πάντως η πρώτη αντίδραση, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, ήρθε από τον ΥΠΕΞ της Χώρας κ. Δένδια, ο οποίος ενημέρωσε λέει τους συναδέλφους του για το ζήτημα μέσω τηλεδιάσκεψης, για να μην κωλύσει παρανυχίδες ή ιδρώσει ο πωπουδάκος του.
Και αντί να πάρουν άμεσα την απόφαση “ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ” στη Χώρα, να κλείσουν τα σύνορα και να “ξαποστείλουν” τον Πρέσβη τους, κάθονται και παρακαλάνε τους ξένους να κάνουν ΝΤΑ τον Ερντογάν που έγραψε όλους, (ακόμα και τον Κεμάλ) εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.
Αντί να βγάλουν ανακοίνωση τώρα ότι σταματούν κάθε συζήτηση σε διπλωματικό επίπεδο με την Άγκυρα, στο τέλος θα τους καθίσει ο Σουλτάνος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εκβιάζοντας με την Αγία Σοφία, τη “Διεθνή κοινότητα” στην οποία απευθύνεται ο Δένδιας…
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ
β. τεζαρης
϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...