Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ!

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

“Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου…”
Το κωμικό μαζί με το τραγικό απεικονίζουν πως…αντιμετωπίζουν οι “σύμμαχοι” την αποικία
τους. Ο Ερντογάν, παρά τις καταγγελίες και διαμαρτυρίες των σκληρών ισλαμιστών του, προσκάλεσε τον κύριο Μπεργκόλιο στις εκδηλώσεις μετατροπής της Αγιας-Σοφιάς σε τέμενος.

[Βλέπε σε: Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!],

Η Σακελλαροπούλου, η πρώην δικαστής που έκρινε Συνταγματικά τα μνημόνια εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την διόρισαν ομόφωνα πρόεδρο ΟΛΑ τα μνημονιακά κόμματα. τηλεφώνησε στον πάπα εκλιπαρώντας τον να μην αποδεχθεί την πρόσκληση του Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα επισήμως γράφουν ΟΛΑ τα έγκυρα ΜΜΕ της Ιταλίας, ο Μπεργκόλιο “αναγνώρισε τους πολιτικούς λόγους πρόσκλησης του” (“ha riconosciuto i motivi politici della decisione”)… “εκθείασε τις προσπάθειες της Ελλάδας στην υποδοχή μεταναστών και προσφύγων, που είχε διαπιστώσει στην επίσκεψή του στη Λέσβο το 2016” (Il Pontefice “ha anche elogiato gli sforzi della Grecia nell’accoglienza di rifugiati e immigrati, come ha avuto l’opportunità di vedere durante la sua visita a Lesbo nel 2016”).

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ήξεις-Αφιξεις ουκ(;) Τελικά θα πάει ή όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...