ΜΑΣΚΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΟΜΑΧΟΙ

Της Λέττας Καλαμαρά

Την εποχή Εικονολατρείας και Εικονομαχίας ζούμε αιώνες μετά γεγονός που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι υπάρχουν για να μάχονται μεταξύ τους. Τις επιστημονικές απόψεις της Μασκολατρείας από την Επιτροπή Επιδημιολόγων και τον Υφυπουργό Χαρδαλιά αντικρούουν πληθώρα άλλων Μασκομάχων τόσο για τις βλαπτικές συνέπειες από την κακή χρήση της όσο και τις καταστροφικές παράπλευρες συνέπειές της στην οικονομία και την κοινωνία. Εν τω μεταξύ ο Καθηγητής της καρδιάς μας κ.Τσιόρδας έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο δημιουργώντας φήμες για την τιμητική αποστρατεία του λόγω της μη ένθερμης στάσης του στο θέμα της υποχρεωτικής παραγωγής και ένδυσης μετά μασκών.

Όλοι φαίνονται να συμφωνούν πάντως ότι το γενικό lockdown που τόσο φανατικά υποστήριξε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης για να προστατεύσει τις ζωές κυρίως των ηλικιωμένων δεν είναι τόσο αναγκαίο τώρα δημιουργώντας έτσι απορία για την αξία της ζωής που αυξομειώνεται τελικά στον αξιακό κώδικα Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα για πιθανή χρήση της μάσκας στα παιδιά από Σεπτέμβριο κατ’ έντολή της Υπουργού Παιδείας κ.Κεραμέως διαβαίνει το Ρουβίκωνα. Πέρα από τον ψυχολογικό καταναγκασμό και την παιδεία της μάσκας και του φόβου, εγείρονται εύλογα ερωτήματα για τις αναπνευστικές συνέπειες από τη χρήση μάσκας σε ανήλικους μαθητές. Είναι δυνατόν ένα παιδί να αναπνέει μέσα από μία μάσκα για ώρες καθημερινά και να μην έχει συνέπειες στην αναπνοή και την ανάπτυξή του; Ποιες επιστημονικές μελέτες υπάρχουν από τη χρήση της μάσκας σε παιδιά και ενήλικες καθημερινά για πολλές ώρες πέραν του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού;

Το σίγουρο είναι ότι η πολιτική απόφαση του κ.Χαρδαλιά δημιουργεί νέες επικερδείς αγορές, διαμορφώνει συνειδήσεις και διαχωρίζει του Έλληνες σε Μασκολάτρες και Μασκομάχους ενταφιάζοντας την υπόλοιπη οικονομία. Ποιος καταναλωτής θα επιλέγει μία έξοδο για αγορές ως μασκοφόρος πλην των ελαχίστων αγορών που απαιτούνται για την επιβίωσή του; Για τους Μασκομάχους αυτό είναι και το ζητούμενο μέσα από το φερετζέ του ιού. Η διάλυση της εθνικής οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής κατ’επέκταση, εμπνευσμένη από το γνωστό κυρίαρχο ανθελληνικό τουρκολάγνο λόμπι παγκόσμιας εξουσίας και εθνικής αντιπροσωπείας που πασχίζει να μείνει στην επιφάνεια εις βάρους του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και της υπόστασής τους.

Η προστασία της ζωής είναι αυτονόητη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει τη μάσκα παντού ως εθνική πολιτική σωτηρίας μαζί με τους Μασκολάτρες. Ευχόμαστε να δικαιωθεί. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και αναμένουμε να μας ενημερώσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός πόσο μας κόστισε η πολιτική του.

Προς το παρόν, Μασκολάτρες και Μασκομάχοι, ας απολαύσουν το τελευταίο ίσως καλοκαίρι της παλαιάς τάξης πραγμάτων που είχε πάντα την Ελλάδα σε κυρίαρχη θέση ως αποικία. 

loading...