Εθνικιστικό παραλήρημα: Αλβανική τηλεόραση παρουσιάζει Μέτσοβο και Κόνιτσα... ως αλβανικά μέρη (Βίντεο)


Με ένα ανθελληνικό παραλήρημα, επί 30 λεπτά η εκπομπή "Αλβανικά ίχνη" και ο παρουσιαστής, προσπαθούσαν να πείσουν το αλβανικό κοινό ότι η Κόνιτσα και σχεδόν η μισή Ήπειρος ανήκει στους Αλβανούς και τα έχασαν λόγω του ελληνικού επεκτατισμού
Ηαλβανική πρόκληση παραποίησε πλήρως και τις ρίζες των οθωμανικών μνημείων της περιοχής...Το γεφύρι της Κόνιτσας ας πούμε χτίστηκε από Αλβανούς γαιοκτήμονες...Ενώ η...φουστανέλα ,σύμφωνα με το ανιστόρητο ντοκιμαντέρ ,κρατά από τα...Τίρανα, όπως αναφέρει το himara.gr

Μάλιστα επισημαίνουν πως κατοικούν Αλβανοί που κρύβονται και ντρέπονται να αποκαλυφθούν! Ο Νίκος Εξάρχου, Δήμαρχος Κόνιτσας δήλωσε στο κεντρικό δελτίο Star ότι :

Έλαβα γνώση χθες του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ. Η αλβανική προπαγάνδα δεν στηρίζεται στο να πείσει εμάς ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι τάχα είμαστε Αλβανοί.Εμείς δεν φοβόμαστε την Αλβανική προπαγάνδα .Είναι θρασύτατοι οι άνθρωποι .το κάνουν μόνο και μόνο για ν δημιουργούν εκεί (Αλβανία) κίνημα εθνικιστικό.

Η ξαφνική αλβανική προπαγάνδα, μετά από μήνες σιωπής, δεν αποκλείεται να συνδέεται με τους ψίθυρους για πρόωρες εκλογές στην γείτονα χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :