Το θέμα ειναι ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε….? καθόμαστε στα τέσσερα? η πολεμάμε?

Διαβάζω μετά την (αναμενόμενη) απόφαση Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά κάποιους να κάνουν θυμωμένες αναρτήσεις.

Αν και συμφωνώ με αυτές στο 100%, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι εκφράζουν μικρό ποσοστό των ΝεοΕλλήνων.

Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός είναι πλήρως άξιος των ανάξιων ηγετών του.

Ενδιαφέρεται ο μέσος Ελληνας για επιδόματα, ρουσφέτια, βολέματα, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…. είναι ο απόλυτος “παρτάκιας” και δυστυχώς τα κοράκια εντός και εκτός επικρατείας και οι πολιτικοί μας το έχουν αντιληφθεί. Η Ελληνίδα μάνα πλέον από το “η ταν ή επί τάς” το μόνο που την νοιάζει είναι ο τεμπελχανάς γιός της να μήν πάει φαντάρος, να πάρει πτυχίο χωρίς διάβασμα, να διοριστεί με καλό μισθό κάπου, η κόρη να διοριστεί και να βρεί έναν μιζαδόρο ρουσφετάκια για “άξιο ταίρι”…… Ενδιαφέρεται πώς θα κοροιδέψει τον άλλο και εμάς που μένουμε φιλαλήθεις και τίμιοι μας αποκαλούν “Αμερικανάκια” και μάς χλευάζουν.

Καστελλόριζο, Αγιά Σοφιά, Αιγαίο, Κρήτη και πιό κοντινά είναι λέξεις που αφήνουν απολύτως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ τους νεο-Ελληνες που χεστήκανε άν θα ξεπουληθεί το Καστελλόριζο, ή η Κρήτη, φτάνει να μην πειράξουν την αφεντιά τους……

Τελικά ο DIsraeli είχε δίκιο. ο κάθε Λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.

Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να καίγονται όλα τα τζαμιά στην επικράτεια, να ξηλώνονται Τούρκικες αντιπροσωπείες, να γίνονται συλλαλητήρια έξω από τα μπουρδέλα των ΜΜΕ που παίζουν Τούρκικες προπαγανδιστικές σειρές ολημερίς,

…… όμως μύτη δεν άνοιξε, κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, άλλως θα είχαμε κλείσει σύνορα, τζαμιά, ΜΚΟ θα είχαμε απελάσει 5000 τούρκους πράκτορες κτλ κτλ….. θα είχαν ανακληθεί και απελαθεί αντίστοιχα διπλωμάτες…..

και τώρα που τελειώσατε να διαβάζετε τις αερολογίες μου, συνεχίστε εσείς ΟΛΟΙ…. να βλέπετε τούρκικα και να κάνετε ψώνια στην Τουρκία να αγοράζετε Τούρκικα και Γερμανικά προιόντα …… να ψωνίζετε στα lidl και σε άλλες Γερμανικές αλυσίδες και εταιρείες Τουρκικών συμφερόντων.

εγώ μόνος και αμετανόητος είμαι έτοιμος για όλα, ξέροντας ότι ΕΣΕΙΣ η πλειοψηφία…. ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ σας (εξαιρώ τον εαυτό μου διότι έχω αποδείξει ότι πάντα ήμουν ετοιμοπόλεμος, ως τέως στρατιωτικός τραυματισθείς εν καιρώ πολέμου και πανέτοιμος να θυσιάσω τα πάντα για την Πατρίδα μου) δεν είναι διατεθειμένος να σπάσει ούτε το νυχάκι του ποδιού του, πόσο μάλλον να θυσιάζει ζωή, ζωές παιδιών, περιουσίες, υγεία τια την Πατρίδα.

Πόσοι από σάς κατατάχθηκαν στην Εθνοφυλακή?

Πόσοι ζήτησαν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν στην παραμεθόριο και δεν ζητάγανε συνεχώς βύσμα για ευμενή μετάθεση?

Εντάξει, υπάρχουν εξαιρέσεις, χαίρομαι δε που είναι φίλοι μου, όμως τις αποφάσεις τις παίρνει, έστω και παθητικά η πλειοψηφία. Πάρτε το απόφαση ότι ζούμε σε μιά χώρα που θα μικρύνει πολύ σύντομα, τόσο γεωγραφικά, πολιτισμικά, εθνοτικά, θρησκευτικά, αλλά έχουμε έναν Λαό που στην πλειοψηφία του δεν νοιάζεται καθόλου για τις επερχόμενες Εθνικές ήττες, φτάνει οι πολιτικάντηδες (που είναι μέρος του ίδιου Λαού και οσμίζονται τις αδυναμίες του και την έλλειψη ηθικών αξιών) να τους πετάει κανένα “κοκαλάκι” επιδοματάκι πού και πού.

Και τελικά μιά μικρή παράγραφος για την πνευματική και οικονομική ελίτ της χώρας μας….. αποδεικνύεστε όλοι σας ίσοι με τα χειρότερα αποβράσματα που κυκλοφοράνε…. να χέσω τα λεφτά σας και την “φήμη” σας, ούτε την ροχάλα μου δεν αξίζετε, ειδικά οι εφοπληστές που έχετε γεμίσει τίγκα με χρυσές δουλειές τους τούρκικους ταρσανάδες…. Επειδή είχα την τιμή να γνωρίσω κάποιους από τους πραγματικούς Ελληνες καραβοκύρηδες πατεράδες ή παππούδες σας, είμαι σίγουρος ότι άν ζούσαν σήμερα, ή θα σας αποκλήρωναν, ή θα σας πλάκωναν στις φάπες, ή και τα δύο……

Υστερόγραφο… ο Ερντογάν καλά κάνει την δουλίτσα του και είναι μιά εξαιρετική επιλογή για τους Τούρκους, έχει καταφέρει και έχει κάνει μπουρδέλο τους πάντες, εκμεταλλευόμενος φυσικά την τεράστια Γερμανική στήριξη σε όλα τα επίπεδα…. καθώς και την στήριξη της παγκόσμιας ελίτ και των αριστερών στις ΗΠΑ.
Το θέμα ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε….? καθόμαστε στα τέσσερα?
η πολεμάμε?
η Ελλάδα μεγαλούργησε ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΡΑΔΑΙΝΕ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….
Οταν αναλαμβάνανε οι πολιτικάντηδες πήγαινε και πάει κατά διαόλου….. αλλά είπαμε και αυτοί μέρος του Λαού είναι και εκφράζουν τις χειρότερες αδυναμίες της φάρας μας…..
Τελικά μήπως είμαστε άξιοι της τύχης μας?
Η Ιστορία θα το δείξει, αλλά μέχρις στιγμής τα τελευταία χρόνια, ο ευδαιμονισμός, η απάθεια, η τεμπελχαδοσύνη και ο αισχρός ωχαδερφισμός του Ελληνα είναι βούτυρο στο ψωμί κάθε επίβουλου.

Η αλλάζουμε και γινόμαστε οι Μεγάλοι Ελληνες με το όπλο στο χέρι όπως το Ισραήλ, ή μάθετε Τούρκικα διότι αυτοί θα είναι οι νέοι αφεντάδες σας….

εγώ δεν σκοπεύω να μιλήσω Τούρκικα, θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου…… εσείς θα τους καλωσορίσετε μπάς και σας πετάξουν κανένα μπαξίσι (υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από αυτούς που θα είναι παρέα μου στο μικρό πολυβολείο όπου θα βρούμε το τέλος μας, έχοντας στον κόρφο μας τον Σταυρό και την Ελληνική Σημαία)

Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν αυτήν την εκ-καρδίας ανάρτησή μου

πηγη

loading...