Η Χαμάς ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ για την μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί...!!!Ισλαμιστές κατά Ελλάδας! ''Πέφτουν'' εντελώς οι μάσκες για τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι πήραν θέση υπέρ Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Αυτά πρέπει να τα βλέπουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν είτε την Παλαιστινιακή Αρχή, είτε την Χαμάς.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είδαμε και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φοράνε και... τα μαντηλάκια της ''αντίστασης'', διαμαρτυρόμενοι υπέρ της Παλαιστίνης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ!

Η ανακοίνωση της Χαμάς:

''Το κίνημα της Χαμάς υποστηρίζει την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία. Η μετατροπή από μουσείο σε τζαμί είναι μια υπερήφανη στιγμή για όλους τους μουσουλμάνους'' αναφέρει το γραφείο Τύπου της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Ραφάτ Μούρα, εκπρόσωπος της οργάνωσης, τόνισε ότι η απόφαση δημιούργησε «θλίψη» σε ορισμένες ομάδες του αραβικού κόσμου.

"Δεν τους έχουμε δει ποτέ να ανησυχούν για τις επιθέσεις των Σιωνιστών εναντίον μας (έτσι αποκαλούν τους Ισραηλινούς). Ο Μούρα επίσης τόνισε ότι η απόφαση εμπίπτει στα δικαιώματα κυριαρχίας της Τουρκίας!

''Αυτή η κίνηση δείχνει την αυτοπεποίθηση της Τουρκίας και τη θέση της στη διεθνή σκηνή'', πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :