ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΣΙΟΔΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ! ! !

Από ότι ψιθύριζαν το βράδυ στο αφτί μου ο κ. Τσιόδρας διαφώνησε με την κυβέρνηση με την ανεξέλεγκτη υποδοχή των τουριστών και από ότι ακούω το σπάσιμο πρέπει να είναι μεγάλο με τον Κούλη, τόσο που ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Χώρα -που σε απλά Ελληνικά ονομάζεται Αλέκσης- από τα Επτάνησα που λιάζει το κορμί του πίνοντας μπύρες, αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης έχει απολύσει Τσιόδρα, Κικίλια» ! ! !
Βέβαια τον πρώτο ρόλο της εβδομαδιαίας τρομολαγνίας, δεν θα έχει ποια ο πρώην «Στρατηγός του Μητσοτακέϊκου Τσιόδρας» και πρώην αγαπημένο παιδί του ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της οδού Αναγνωστοπούλου, και μετά του Αβραμόπουλου, την βρώμικη εποχή των γνωστών εμβολίων, που μπροστά στις κάμερες ΤΩΝ ΣΑΠΙΟΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ την καλή εποχή του Μαρτίου ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ αφού από τους 145 τότε νεκρούς, οι 100 είχαν πεθάνει από καρκίνους, πνευμονίες και εγκεφαλικά, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ «ΨΑΛΤΗΣ» ! ! !
Μετά από αυτά ο Σωτήρης Τσιόδρας μίλησε σε συνέντευξή του για τους φόβους του, για τις συγκινητικές στιγμές του στα… ραντεβού των 18:00 και για τον “αόρατο εχθρό” ενώ παράλληλα, έστειλε μήνυμα για ασφάλεια στους τουρίστες λέγοντας μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην κάμερα, το μόνο που σκεφτόμουν είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ! ! !
Έτσι λοιπόν μας ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τις μάσκες που κάναμε εισαγωγή μπροστά στις κάμερες των ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΟΝΤΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ λέγοντας «ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» ενώ σε λίγες μέρες μπροστά στις ίδιες κάμερες, τον ακούσαμε να λέει: ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ, αφού τώρα φτιαχνόντουσαν σε εργοστάσιο κολλητών του Μητσοτακέϊκου, με εισαγόμενη όμως πρώτη ύλη από την Τουρκία.
Για αυτό όταν γράφω κάτι «Πολιτικά τυφλά παιδιά» να μάθετε να μην μπερδεύεται την Ελληνική γλώσσα… ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΥΦΛΟΣ Ή ΜΟΥΓΚΟΣ ! ! !
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ
β. τεζαρης
϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...