ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ!

Tης Λέττας Καλαμαρά 

Όλα τα συμπτώματα ενός Κράτους-παρία, ενός Κράτους Μαφίας, δείχνει η ελληνική επικαιρότητα σε συνέχεια μία σταθερής Μεταπολιτευτικής σηψαιμικής φάσης. Κυβερνήτες εισπράκτορες, δικαιοσύνη ανάπηρη, φιμωμένη δημοσιογραφία, σκελετωμένη κρατική εξουσία, εικονική επιχειρηματικότητα, θρησκευτικό ψυχαναγκασμό και ένα περιτύλιγμα καθημερινού lifestyle μίας οργανωμένης παρασιτικής ομάδας.

Λες και και μία αλλοδαπή Μαφία εξ Ανατολάς, Εγγύς ή Άπω, αδιάφορο, κυβερνάει αυτό τον τόπο ντυμένη πατριωτικά. Μία παρακρατική ομάδα να ετοιμάζει κάθε βράδυ το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας στην Ελλάδα. Μία παγκόσμια συντεχνία off-shorάκηδων υπό σημαία κόκκινη ελληνική να διορίζει Υπουργούς, να βαφτίζει επιχειρηματίες, να επιλέγει δικαστές και στρατηγούς και να σπρώχνει τηλεπαρουσιαστές σε μία ανταλλαγή ατομικού κέρδους και εθνικής αντιπαροχής διώκοντας και καταστρέφοντας ό,τι αντιστέκεται στη σάπια νομενκλατούρα κάθε μορφής εξουσίας. Ό,τι γεννήθηκε γνήσιο ελληνικό.

Για τα διακομματικά εθνικά τρωκτικά όλα βαίνουν καλώς κατά τα άλλα. Η Ανάπτυξη έρχεται, η Ελπίδα φουντώνει, η Επανίδρυση πέτυχε, η Αλλαγή θεμελιώθηκε. Η Ελλάδα μικραίνει, οι Έλληνες μειώνονται, η Ελλάδα αποσυντίθεται και αυτοί πανηγυρίζουν στις κάμερες για τη διάπραξη του καθήκοντος σε εγκαίνια ξεπουλήματος καθημερινά πια. Παρωδία δωρεές με πιόνια παραταγμένα, ακούνητα, αμίλητα, στρατιωτάκια, παραδομένα στη μέθη της εξουσίας και της προβολής. Πόσο κρίμα για αυτούς που έταξαν τη ζωή τους στην Ελλάδα να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν. Πιο θλιβεροί και από τους ταγμένους ανθέλληνες, αληθινά.

Ανασχηματισμό η δήλωση υποταγής, Εκλογές η έξοδος διαφυγής ενός οργανωμένου εγκλήματος εις βάρος του πλούτου και της ιστορίας της χώρας, του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων. Αποτελούν τις σπασμωδικές κινήσεις ενός ακόμα κομπάρσου που δεν τόλμησε γιατί απλά δεν το ονειρεύτηκε ποτέ. Business as usual για το λευκό από τη σκόνη παράκεντρο εξουσίας ελεγχόμενο εξ Ανατολάς.

Ποιος να σηκώσει ανάστημα, αλήθεια; Πολιτικοί μαριονέτες, κρατικοί αξιωματούχοι καρεκλοκένταυροι, επιχειρηματίες εργαλεία ή φερέφωνα παραεξουσίας; Αποικία παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Αποικία θα παραδώσει. “Διάχυτος πολιτικός νεοπλουτισμός”, αναφώνησε ο Υπουργός Επικρατείας κ.Γεραπετρίτης στο κανάλι MEGA ιδιωτικών συμφερόντων και όλοι χαρήκαμε που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε την 7η Ιουλίου 2019 με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας. Ποτέ πριν, ποτέ μετά…

Το θλιβερό δεν είναι η κατάντια μας, δεν είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, δεν είναι τα ατιμώρητα εγκλήματα εις βάρος της ιστορίας, της ζωής της δικιάς μας και των απογόνων μας. Το θλιβερό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει ότι έχουμε δημοκρατία για την προάσπιση πάνω από όλα του δημοσίου συμφέροντος αλλά και την υπεράσπιση της εθνικής υπόστασής μας. Για μία καλύτερη ζωή των πολιτών αυτού του Κράτους, ενός Κράτους Μαφίας, τελικά.

Ίσως το τελευταίο στάδιο της εθνικής αξιοπρέπειας είναι να σε “βιάζουν” πατριώτες.

Καλή αυριανή, κύριε Μητσοτάκη, σε μία Ελλάδα που διψά να ζήσει και δεν βρίσκει νερό να πιει, γιατί απλά την μάθατε να φορά το φίμωτρό της αιώνια και να προσκυνά Αφεντάδες ντυμένους Έλληνες. Γιατί δεν θέλετε και δεν μπορείτε ίσως τελικά να αλλάξετε την Ελλάδα πραγματικά.

Καλώς να φύγουν διορθωτικά όσοι Υπουργοί δεν προσκύνησαν, καλώς να ορίσουν οι πρόθυμοι να υπογράψουν τα deals της παγκόσμιας Μαφίας. Να δούμε επιτέλους πατριωτική ανάπτυξη με τις κρατικές προμήθειες. Να αναπτυχθεί φυσιολογικά αυτή η χώρα, όπως έμαθε πάντα να βιώνει λάθρα, εξάλλου…

Αλίμονο σ’αυτούς που δεν ονειρεύτηκαν, δεν τόλμησαν και δεν προσκύνησαν λαμβάνοντας τα δώρα του Ξέρξη, σε είδος και σε χρήμα. Το ποτάμι του Πηνειού δεν γυρίζει πίσω πια και το Σεπτέμβρη θα ξεπλύνει την κόπρο του Αυγεία από τον “πολιτικό νεοπλουτισμό” κάθε πατριώτη που λαχταρά να πουλήσει το Αιγαίο μισοτιμής, ως άλλη χαμένη Μακεδονία, για λίγα μπιχλιμπίδια Ινδιάνων, έμφορτα σε βαπόρια κάθε ευπατρίδη.

Ο ιός της υποταγής είναι χειρότερος από τον COVID-19 που δυστυχώς δεν δίδαξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το αύριο ποτέ δεν είναι αυτό που σχεδιάζεις αλλά αυτό που ονειρεύεσαι…

https://thedayaftergr.blogspot.com/

loading...