Κρατηθείτε Έλληνες ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !1ος στόχος το Τουρκικό αεροπλανοφόρο «Ανατολού»


Το μεγαλύτερο τουρκικό πολεμικό πλοίο της Τουρκίας , το καμάρι του Ερντογάν , μπορεί πλέον να βληθεί από κάθε μεριά κι από αμέτρητα σημεία !

Στα τέλη του 2020 αναμένεται να παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό το αεροπλανοφόρο «Ανατολού», το μεγαλύτερο τουρκικό πολεμικό πλοίο της Τουρκίας - σύμφωνα με τον πρόεδρο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλς Ντεμίρ -  το οποίο θα συντελέσει στην ολοκλήρωση του Τουρκικού στόλου.

Μέχρι τότε η Τουρκία θα διεξάγει πολεμικές ψυχολογικές επιχειρήσεις στην Μεσόγειο για τους γνωστούς πλέον σ όλους , λόγους .

Στόχος μας η θεαματική του βύθιση η οποία έχει προαποφασιστεί ώστε , να μην ενεργοποιήσει η Τουρκία … το σχέδιο «κλείδωμα του Αιγαίου»

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΊΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΊΤΕ ΟΧΙ ! Κανένα αμυντικό σύστημα στον κόσμο δεν μπορεί να νικήσει το ¨σμήνος ¨

Προς το παρόν , η «Αχίλλειος πτέρνα » της Τουρκίας είναι εδώ που βρισκόμαστε , η Λιβύη .

Συντονίζεται ταυτόχρονη πολεμική αντεπίθεση και  εμπλοκή της Τουρκίας σ όλα τα μέτωπα που έχει ανοικτά . Έτσι θα φανεί το πιο αδύναμό της σημεία το οποίο θα σημαίνει και την αρχή του τέλους της ¨γαλάζιας πατρίδας ¨

Οι εξελίξεις γι αυτό στους δέκτες σας .

Μέχρι τότε ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ … οι ανθέλληνες χάνουν και η Ελληνική αυτοκρατορία είναι εκείνη που αντεπιτίθεται , εκείνη που ενοχλεί , εκείνη που καθορίζει τις εξελίξεις, εκείνη η ιδέα  που όλοι , «φίλοι » και εχθροί φοβούνται .

ΟΛΑ ΟΣΑ βλεπετε να συμβαίνουν , σας τα έχουμε προ αναγγείλει ως στάδια του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ »

Γιατί ανησυχείτε;

 -Ο επόμενος οικουμενικός πατριάρχης θα είναι Ρώσος . Η θρησκεία πλέον συνιστά , χρήσιμο γεωπολιτικό εργαλείο .

-Ο αγωγός East Med είναι ο στόχος και η συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ η πιο έμπιστη , εάν εδραιωθεί στη βάση ολοκλήρωσης του έργου .

Μέχρι τότε μην ξεχνάτε «Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.»

«Μυρμιδόνες » , δύναμη κρούσης της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :