Στα xέρια της ΟΠΚΕ ο Αλβανός drug dealer με τις σακούλες σκουπιδιώνΚαρέ-καρέ η σύλληψή του - Φωτογραφικά ντοκουμέντα στο protothema.gr
Χειροπέδες σε έναν Αλβανό χονδρέμπορο που διακινούσε κάνναβη σε σακούλες σκουπιδιών και είχε στήσει την καβάντζα του λίγα μόλις μέτρα από το δημαρχείο της Αθήνας πέρασαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ειδικής ομάδας κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του 25χρονου αλλοδαπού αξιοποιώντας πληροφορίες που έλεγαν ότι ρίχνει μεγάλες ποσότητες κάνναβης και μάλιστα χρησιμοποιούσε ως καβάντζα-κατάστημα, λίγα μόλις μέτρα από το δημαρχείο της Αθήνας.


Ο χονδρέμπορος κουβαλούσε την κάνναβη σε σακούλες σκουπιδιών και τις άφηνε σε συγκεκριμένα σημεία όπου τις παραλάμβαναν άλλα μέλη του δικτύου για να τις ρίξουν στις πιάτσες του κέντρου.Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αστυνομικοί των Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Ασφάλειας Αττικής έστησαν καρτέρι και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema.gr, μόλις είδαν τον Αλβανό να εμφανίζεται στο κατάστημα κρατώντας μια σκουπιδοσακουλα όρμησαν πάνω του και, πριν προλάβει να αντιδράσει, τον ακινητοποίησαν και κατάσχεσαν τα ναρκωτικά.

Πρόκειται για δύο συσκευασίες ινδικής κάνναβης αρίστης ποιότητας (γνωστές στην πιάτσα ως «φρατζόλες») συνολικού βάρους 2.200 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν αεροστεγώς κλεισμένες με ειδικό μηχάνημα συσκευασίας για να μην ανιχνεύονται από σκυλιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν συνεργό του ο οποίος εργαζόταν στο κατάστημα-καβάντζα.

Αξίζει να τονισθεί ότι η σύλληψη του Αλβανού χονδρέμπορου έρχεται να προστεθεί στα χτυπήματα που έχει επιφέρει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής το τελευταίο χρονικό διάστημα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών για την κάθαρση του κέντρου της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :