Ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; [photo]

Ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι;Ίσως ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους πληροφορίες…

Ακόμα και αν δεν τηγανίζουμε πολύ, όταν το κάνουμε, ρίχνουμε συνήθως το χρησιμοποιημένο λάδι στον νεροχύτη της κουζίνας…

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί το κάνουμε; Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς για να μας πει το σωστό τρόπο. Γι’ αυτό, λοιπόν, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τοποθετούμε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (νερού, αναψυκτικού), να το κλείνουμε καλά και να το πετάμε στα κανονικά σκουπίδια.
Και αυτό, γιατί ένα λίτρο λαδιού μολύνει σχεδόν ένα εκατομμύριο λίτρα νερού, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια!
loading...

1 thought on “Ξέρετε πού να ρίξετε το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; [photo]

  1. ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΔΙ ΤΟ ΧΡΗΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΖΕΥΠΟΥΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ Η ΣΚΟΝΗ ΠΛΗΣΥΜΑΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΝ ''ΧΗΜΙΚΟ'' ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΑΡΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΕΧΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΙΟΤΗΣ Α" ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΕΛΟΡΑΣΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΓΑΝΟΛΑΔΩΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΜΙΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΑΔΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΔΗΓΗΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΑΔΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Ε ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ''ΧΗΜΙΚΟ'' ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΨΩΜΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ''ΚΟΡΙΤΣΑ'' ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΛΙΓΟ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΛΑΔΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΝΔΟΥ!! ΚΟΡΙΤΣΑ? ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟΦΕΡΕ? ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ? ΟΧΙ…ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΤΗΓΑΝΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΑΧΧΧ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΕΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΕΤΣΙ?…Ε ΜΕ 4.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΔΟ ΦΤΗΝΑ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ? ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΕ ΣΙΩΠΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΧΜΜ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ? ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. ΤΟ ΦΤΝΗΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ….

Comments are closed.