MasterChef spoiler: Ποιος θα είναι ο νικητής

Εδώ και μέρες έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των παικτών του MasterChef που θα είναι στον τελικό. Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νικητής.

«Στον 1ο ημιτελικό φτιάχνουν το αγαπημένο τους πιάτο και νικητής είναι ο Σταύρος. Η δεύτερη δοκιμασία είναι μενού αντιγραφής και νικητής είναι και πάλι ο Σταύρος. Άρα, έχουμε δύο ημιτελικούς και στους δύο είναι νικητής ο Σταύρος. Μένει η τελευταία δοκιμασία του τελικού. Ό,τι και να συμβεί, όμως, από τη στιγμή που έχει κερδίσει ο Σταύρος τις δύο δοκιμασίες, φαντάζομαι ότι αυτός θα είναι ο νικητής. Οι παίκτες δεν ξέρουν ποιος κέρδισε, το μαθαίνουν, μάλλον, τώρα», είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Ιουνίου είχαν αποχωρήσει οι Δημήτρης Μπέλλος και Γιώργος Λασκαρίδης. Οι τελευταίοι τέσσερις παίκτες του MasterChef είναι οι Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής Γεωργίου, Μαρία Μπέη και Τζον Ρεάνο.

Το spoiler της Φαίης Σκορδά για τον νικητή είχε προκαλέσει προβληματισμό στην παραγωγή του ριάλιτι.

 «Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο STAR. Ψάχνουν να βρουν ποιος το είπε και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά μία ημέρα μετά το spoiler. 

loading...