Πυροβολισμοί και τραυματίες LIVE στους δρόμους των ΗΠΑ – Το ΒΙΝΤΕΟ σοκάρει τον πλανήτη

Πόλεμος στις πόλεις…
Πλέον δεν μιλάμε για γεγονότα που θα γίνουν, αλλά για γεγονότα που ήδη συμβαίνουν και οδηγούν τις ΗΠΑ και κατ’ επέκταση όλον τον πλανήτη στην αταξία και το χάος, καθώς πρόκειται για μία υπερδύναμη της οποία η πτώση θα έχει αντίκτυπο παντού.

Ένα νέο βίντεο από την άλλη μεριά του Ατλαντικού πραγματικά σοκάρει! Εν τη απουσία της Αστυνομίας, σε περιοχή της Ατλάντας, ένοπλες συμμορίες περιπολούν τους δρόμους, πριν ξεσπάσει από το πουθενά του βίντεο ένοπλη σύρραξη, κατά την οποία τραυματίζεται ζωντανά στο βίντεο μία νεαρή κοπέλα.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας διάφορους ενόπλους να περπατάνε, πριν αρχίσει ο πόλεμος σε ένα πάρκινγκ κάπου εκεί κοντά.

«Ένοπλη σύρραξη! Κάτσε να πάω πίσω από το αμάξι. Κάτσε να πάω πίσω από το αμάξι», φωνάζει ο άντρας που τραβάει το βίντεο λίγο πριν ξεκινήσουν οι κατά ριπάς πυροβολισμοί.

«Γαμ#το πέσε κάτω! Πέσε κάτω!», φωνάζει μόλις βλέπει πως οι πυροβολισμοί επεκτείνονται προς το μέρος του.

Ξαφνικά μία κοπέλα τρώει σφαίρα και ουρλιάζοντας πέφτει κάτω. Έχει τραυματιστεί, όπως θα φανεί στην εικόνα, χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε αν η σφαίρα πέρασε ξυστά ή καρφώθηκε στο πόδι της. Προσπαθεί να βάλει κάτι πάνω στην πληγή με την βοήθεια των αυτοπτών μαρτύρων.

«Είσαι καλά; Είσαι καλά; Τραυματίστηκες; Τραυματίστηκε! Παραλίγο να χτυπήσουν και εμένα. Φωνάξτε ασθενοφόρο. Χτυπήθηκε!», φωνάζει ο άντρας.

Η σκηνή μπορεί να διαδραματίστηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, αλλά δείχνει τι ξεκίνησε! Ο ιός του χάους απειλεί να απλωθεί παντού! Μιλάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες! Η Αστυνομία έχει εγκαταλείψει περιοχές με συνέπεια να ξεσπούν παντού ένοπλες συρράξεις.

Άραγε οι Αρχές έχουν πάρει εντολή από κυβερνήτες, οι οποίοι εναντιώνονται στον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, να εγκαταλείψουν περιοχές, προκειμένου να γιγαντωθεί η ανομία και να πέσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά του;

loading...