Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ FLOYD ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!




8 ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Θάνατος Φλόιντ πυροδοτεί ταραχές σε πόλεις των ΗΠΑ – Ύποπτος μυστικός αστυνομικός έσπασε τζαμαρίες και άναψε τη σπίθα των

ταραχών στη Μινεάπολη. Τι συμβαίνει;

Ξεκινά η πολιτική αναταραχή στις Η.Π.Α – Σε πλήρη κινητοποίηση η Εθνοφρουρά της Μινεσότα. Χάος σε Ατλάντα, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Μινεάπολ…

Ξεκινά η πολιτική αναταραχή στις Η.Π.Α – Σε πλήρη κινητοποίηση η Εθνοφρουρά της Μινεσότα. Χάος σε Ατλάντα, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Μινεάπολη, Los Angels, Huston, San Jose – Video’s

Υπάρχει σχέδιο πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής στις Η.Π.Α, το οποίο θα φέρει χάος…πτώση Τράμπ και ένα βήμα πιο κοντά την υλοποίηση των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Μήπως τέτοιες ειδεχθείς δολοφονίες από «κακούς λευκούς με εξουσία» σε «καλούς μαύρους» οδηγούν την ανθρωπότητα στο απόλυτο χάος με αποδιοπομπάιο τράγο τον Τράμπ και τις Η.Π.Α;

Η Εθνοφορουρά της Μινεσότα βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για πρώτη φορά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο έπειτα από τέσσερις νύκτες, βίαιων σε ορισμένες περιπτώσεις, ταραχών, που επεκτάθηκαν σε πολλές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολις.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουόλτς δήλωσε ότι η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς είναι αναγκαία διότι ξένα στοιχεία εκμεταλλεύονται τις διαδηλώσεις για να σπείρουν το χάος και ότι περιμένει πως οι αποψινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα είναι οι βιαιότερες μέχρι σήμερα.

Από την Μινεάπολις μέχρι την Νέα Υόρκη και από την Ατλάντα μέχρι την Ουάσιγκτον, διαδηλωτές συγκρούσθηκαν με την αστυνομία την χθεσινή νύκτα καθώς φουσκώνει το κύμα της οργής για την μεταχείριση που επιφυλάσσουν οι αστυνομικές δυνάμεις στα μέλη των μειονοτήτων.

«Δεχόμαστε επίθεση. Πρέπει να επιβληθεί η τάξη…Θα χρησιμοποιήσουμε όλη την δύναμη της καλωσύνης και της δικαιοσύνης για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα τελειώσει», δήλωσε κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο κυβερνήτης, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως ξένα στοιχεία, ορισμένοι υπέρμαχοι της λευκής κυριαρχίας και μέλη καρτέλ ναρκωτικών ευθύνονται για ορισμένα από τα βίαια επεισόδια στην Μινεάπολις. Οταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να δώσει διευκρινίσεις, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει την σκέψη του.

Οι διαδηλώσεις συνεχίσθηκαν για τέταρτη νύκτα χθες και μετά την ανακοίνωση της σύλληψης και της απαγγελίας κατηγοριών για ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού κατά του Ντέρεκ Σόβιν, του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Φλόιντ.

Τρεις ακόμη αστυνομικοί αποπέμφθηκαν από το σώμα και έρευνα διεξάγεται για το συμβάν.

Η εγγύηση για τον Ντέρεκ Σόβιν ορίσθηκε στις 500.000 δολάρια, ωστόσο, σήμερα το πρωί, δεν ήταν σαφές αν παραμένει υπό κράτησιν. Το όνομά του πάντως δεν περιλαμβάνεται στους καταλόγους των φυλακισμένων της κομητείας του Χένεπιν. Εάν καταδικασθεί, προβλέπεται ποινή 25 ετών κάθειρξης.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...