ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΜΟΥΣΙΑΣ” ΚΚΕ-ΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΒΟΗΘΕΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ELLINIKA HOAXES!!! (ΦΩΤΟ)

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που λυσάει κάθε τρεις και λίγο στα τουρκοκάναλα για να πείσει ότι πρέπει να καταργηθεί η Θεία Κοινωνία στις εκκλησίες λόγω κορωνοϊού.

Είναι και… ο άνθρωπος που τα ELLINIKA HOAXES τον έχουν εμπιστευτεί επίσης για συνεργάτη τους.

Tα ELLINIKA HOAXES ως γνωστόν τα αρπάζουν από τον “θείο” Σόρος για να λογοκρίνουν τις αναρτήσεις του facebook και συχνά ό,τι ενοχλεί και χαλάει την νεοταξίτικη γραμμή που υπηρετούν όλοι μαζί, τις χαρακτηρίζουν ψεύτικες.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα; Έβγαλαν ψεύτικη την είδηση ότι ελληνικό έδαφος κατελήφθη από Τούρκους στον Έβρο!

Να τους χαίρεστε κύριε πρωθυπουργέ, τον συνεργάτη σας, έναν αριστερό, πρώην ΚΚΕτζή… και τα “φιλαράκια” του στα HOAXES!

Διαβάζουμε απόσπασμα από το βιογραφικό του:

Ο Ηλίας τελείωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο και αμέσως μετά συνέχισε στο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων με αξιόλογες επιδόσεις.

Ο νεαρός Ηλίας, ήδη πολιτικά ευαισθητοποιημένος, αποφάσισε εκείνα τα χρόνια να γίνει σύγχρονος γιατρός.

Εδωσε εξετάσεις και μπήκε χαλαρά στην Ιατρική Αθήνας. Σε μια εποχή κάργα πολιτικοποιημένη και με φουλ αγωνιστική διεκδίκηση στα πανεπιστήμια, στρατολογήθηκε γρήγορα, «μάγκας και ωραίος» στην «ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος» της σχολής, τη Νεολαία του ευρωκομμουνιστικού τότε ΚΚΕ Εσωτερικού. Με απαραίτητο μούσι, must αμπέχονο, μαχητικό φρόνημα, νεανική έξαψη, αλλά και κριτικό πνεύμα -δεν ήταν και ο πιο υπάκουος στις άνωθεν ντιρεκτίβες-, έγινε επικεφαλής της οργάνωσης στην Ιατρική.

Κοινωνικά ανοιχτός, εύστοχος στις θεωρητικές μαρξιστικές προσεγγίσεις αλλά όχι και τόσο δραστήριος στις αφισοκολλήσεις, έκανε παρέα με συμφοιτητές, συντρόφους της Ανανεωτικής Αριστεράς που σύχναζαν στα κομματικά γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου. Τόσο στο διαμέρισμά του, τέρμα Ιλίσια προς Ζωγράφου, όσο και στις εξόδους του σε ταβέρνες την παρέα πλαισίωναν ενίοτε και συντρόφισσες όπως η Μαρία Ρεπούση, η Σοφία Βογιατζή και η ελαφρώς νεότερή τους Συραγώ (Λίλυ) Χουλιαράκη.

Στην πολιτική

Απρόσμενα σχεδόν, στον ανασχηματισμό του Ιούνιου του 2011 ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου του ανέθεσε καθήκοντα υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου παίρνοντας τη σκυτάλη της ενημέρωσης από τον Γιώργο Πεταλωτή.

Ηταν μια ιδιαίτερα οξυμένη περίοδος λίγο μετά από εκείνο το δραματικό υπουργικό συμβούλιο της άνοιξης του 2010, όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα του μνημονίου.

Το παρών αποτελεί τελευταία προειδοποίηση στο κακό συναπάντημα των ELLINIKA HOAXES και τους συνεργάτες τους, να ξέρουν ότι την επόμενη φορά θα μας βρουν έξω από το σπίτι τους! Κανείς δεν μπορεί να λογοκρίνει την ελευθεροτυπία, ούτε να χαρακτηρίζει “ψεύτικες” τις αληθινές ειδήσεις, μόνο και μόνο επειδή αυτές δεν αρέσουν στον Τζόρτζ Σόρος που μοιράζει το μπαξίσι!

loading...